Besplatne predstave u beogradskim dečjim pozorištima: Podrška u teškim danima posle nedavnih tragedija

15.05.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Obavezna je rezervacija karata telefonom, pa se roditelji mole da kontaktiraju blagajne onog teatra na čiju predstavu žele da dovedu decu

Besplatne predstave u beogradskim dečjim pozorištima: Podrška u teškim danima posle nedavnih tragedija
Copyright Promo/Beliksa Abdulović

Dečja pozorišta u Beogradu - “Boško Buha”, Pozorištance “Puž”, Malo pozorište “Duško Radović” i Pozorište lutaka “Pinokio” pripremila su besplatne predstave za decu u narednom periodu, do kraja maja, povodom nedavnih tragedija koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu. 

Podrška najmlađima

“U ovim teškim danima, svima je potrebna podrška, a naročito najmlađima. Pozorišta za decu Beograda, zajedno sa Sekretarijatom za kulturu vas pozivaju da besplatno pogledate predstave u našim pozorištima, sa željom da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima i porodicama”, objavljeno je na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi svih teatara za decu. 

Promo/Beliksa Abdulović
 

Dodali su da je obavezna rezervacija karata telefonom, pa su zamolili roditelje da kontaktiraju blagajne onog pozorišta na čiju predstavu žele da dovedu decu.

Repertoar

Pozorište “Boško Buha” izdavaja besplatne predstave “Lepotica i zver” 16. maja (12.00) i “Hajdi” 22. maja (11.00), dok je Malo pozorište “Duško Radović” pripremilo “Per Gint u kraljevstvu trolova” takođe 22.5. (16.00) i 31. maja “Bajku o čarobnom vremenu” (11.00). 

Pozorište lutaka Pinokio na Novom Beogradu je deci spremilo tri predstave – “Pepeljuga” (29. maj, 17.00), “Tri praseta” (30. maj, 17.00) i “Vuk i sedam jarića” (31. maj, 17.00), a Pozorište Puž dva komada - “Džinovska torta” (17. maj, 12.00) i “Gospodar pesme” (26. maj, 12.00). 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike