Crveni tepih ispred Koloseuma na svetskoj premijeri "Paklenih ulica 10": U nastavku filma i ćerka Pola Vokera (FOTO/VIDEO)

13.05.2023

18:00

0

Ceo Holivud se sjatio u glavnom gradu Italije

Crveni tepih ispred Koloseuma na svetskoj premijeri "Paklenih ulica 10": U nastavku filma i ćerka Pola Vokera (FOTO/VIDEO)
Medou Voker i Vin Dizel - Copyright Profimedia

U petak uveče u Rimu je održana svetska premijera filma "Paklene ulice 10" i čini se da se ceo Holivud sjatio na crvenom tepihu ispred Koloseuma u glavnom gradu Italije, gde su snimane mnoge scene iz ove franšize.

Crvenim teihom su prodefilovali: Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Šarliz Teron, Helen Miren, Rita Moreno, Medou Voker, ćerka Pola Vokera...

Profimedia
 

Oni koji su bili u prilici da pogledaju film nazvali su ga "glupo zabavnim" i "vizuelnim spektaklom", dok drugi hvale Džejsona Momoa, kao glavnog negativca, ali i priznaju da u filmu ima i "nezgrapnih elemenata", piše "Variety".

Najatraktivnije scene snimane u Rimu

Izbor italijanske prestonice, kao prvog grada na svetu u kome će biti prikazan deseti deo ove franšize, je počast ovom gradu s obzirom da su neke od najatraktivnijih scena snimane u Rimu i okolnim gradovima Italije.

Profimedia
 

- Sve scene koje su snimane u Rimu bile su realistične. Kada smo krenuli da kotrljamo tu loptu, to je na kraju bila jedna lopta od sto tona koju smo zapalili - izjavio je reditelj filma Luj Leterije.

U nastavku filma se pojavljuje i ćerka Pola Vokera. Ona je u četvrtak na Instagramu podelila sliku sa snimanja filma.

- Prvi film je izašao kada sam imala jednu godinu! Odrasla sam na setu gledajući svog oca Vina, Jordana, Michelle, Chrisa i ostale na ekranima. Zahvaljujući mom ocu, rođena sam u porodici Paklenih. Ne mogu verovati da ću sada i ja biti deo franšize uz one koji su me gledali kako odrastam - napisala je uz fotografiju.

Ona je zahvalila reditelju filma na njegovoj "dobroti, strpljenju i podršci".

- Imam osećaj da si deo porodice otkako smo počeli, drago mi je da je ovo samo početak - dodala je.

Takođe je zahvalila, kako je rekla, najboljem prijatelju svog pokojnog oca, koji je sada njen najbolji prijatelj, producentu Brendonu Bretelu dodavši:

- Ovo ne bi bilo moguće bez tebe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike