Kako će se Pol Voker pojaviti u filmu "Paklene ulice 10": Brajan je i te kako živ! (VIDEO)

16.02.2023

17:30

0

Iako je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre deset godina, videćemo ga u nastavku slavne franšize

Kako će se Pol Voker pojaviti u filmu "Paklene ulice 10": Brajan je i te kako živ! (VIDEO)
Pol Voker u filmu "Paklene ulice" - Copyright Profimedia

Glumac Pol Voker je poginuo u saobraćajnoj nesreći u novembru 2013. godine ali će se njegov lik na radost svih fanova ipak pojaviti u "Paklenim ulicama".  

U desetom nastavku filmske sage, zvanom "Fast X", pojaviće se i Voker, doduše biće na filmu uz pomoć tehnike CGI-ja, a reditelj filma je objasnio kako im je to pošlo za rukom.

Profimedia
 

Porodica Pola Vokera ostala deo franšize

Voker se posthumno pojavio i u šestom nastavku, za koji nije uspeo snimiti sve scene pa su deo posla na kraju uradila njegova braća, koja su poslužila kao dubleri za tela, dok mu je lice bilo napravljeno uz pomoć CGI-ja.

- Lik Brajana je i te kako živ u svetu "Paklenih ulica" , i često su ga spominjali u ranijim filmovima. Njegova porodica ostala je deo franšize, ali u poslednjem nastavku nećete videti Brajana u sadašnjosti, već će ga biti u retrospektivi - objasnio je za TotalFilm reditelj Louis Leterrier.

Profimedia
 

Jedan od najskupljih filmova svih vremena

Kako su prošle godine objavili svetski mediji, budžet ovog filma toliko je narastao da je vrlo moguće da će postati jedan od najskupljih filmova svih vremena.

Proračun filma navodno iznosi 340 miliona dolara, što je 70% više od 200 miliona, koliko je prvobitno iznosio budžet za ovaj blokbaster, a na sve su uticali faktori poput globalne inflacije i povećanih plata za Vina Dizela i ostatak glumačke ekipe.

U trejleru koji je nedavno objavljen se mogu videti i određene scene sa Polom Vokerom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike