Potpuni obrt u slučaju Džejmija Foksa: Šta se zaista dešava sa holivudskim glumcem?

13.05.2023

10:30

0

Ponovo se oglasila njegova ćerka

Potpuni obrt u slučaju Džejmija Foksa: Šta se zaista dešava sa holivudskim glumcem?
Džejmi Foks - Copyright Profimedia

Korin Foks, ćerka holivudske zvezde Džejmija Foksa, koja je prva objavila pre četiri nedelje da je njen otac prevezen u bolnicu u kritičnom stanju, sada je objavila da se njen otac već nedeljama oporavlja van bolnice.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je Korin prva objavila informaciju o zdravstvenom stanju svog oca da se potom ne bi oglašavala, dok su mediji i brojne slavne ličnosti upućivali javnu podršku za oporavak glumca, ubeđeni da je on još uvek u bolnici.

Džejmi Foks igrao piklbol

- Žalosno je videti da mediji divljaju. Moj tata je izašao iz bolnice i oporavlja se. U stvari juče je igrao piklbol - napisala je ćerka glumca na svom Instagram storiju, a zatim najavila novi projekat.

Inače, piklbol je jedna vrsta hibridnog sporta koji ima elemente badmintona, tenisa i stonog tenisa i omiljen je među holivudskim zvezdama.

Printscreen/Instagram/corinnefoxx
 

Ostaje nejasno, zašto se ćerka glumca ranije nije oglašavala dok su se nedeljama mediji i brojne slavne ličnosti brinule o zdravstvenom stanju glumca.

Džejmi i Korin Foks često rade zajedno, uključujući i šou Beat Shazam, u kome je Džejmi voditelj i izvršni producent, a Korin je DJ.

Profimedia
Korin Foks i Džejmi Foks

Sam glumac se oglasio pre nedelju dana sa porukom na Instagramu "cenim svu ljubav. Osećam se blagosloveno", ne precizirajući gde se nalazi. Nakon toga se više nije oglašavao.

Podsetimo, Džejmi Foks je pre mesec dana prevezen u bolnicu u kritičnom stanju, a još uvek nije poznat razlog hospitalizacije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike