Leonardo Dikaprio se vraća legendarnoj ulozi: Osveta konačno stiže

06.05.2023

20:05

0

Film je inspirisan stvanim događajima

Leonardo Dikaprio se vraća legendarnoj ulozi: Osveta konačno stiže
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Reditelj Aleksandro Injaritu, se sprema da snimi nastavak filma "Povratnik"u kojem glavnu ulogu igra Leonardo Dikaprio, prenose svetski mediji.

Dikaprio bi trebalo da se vrati ulozi Hju Glasa za koju je dobio Oskara. Kako će se odvijati radnja u nastavku filma još uvek nije precizno definisano.

Profimedia
 

Međutim kako se prepostavlja radnja filma će se odvijati nakon 1823. godine nakon čuvenog incidenta u kojem je Hju pokušao da uhvati one koji su ga ostavili da umre.

Brutalne scene nasilja

Glas je nastavio da se pridružuje ekspedicijama, a mnoge scene brutalnog nasilja u potrazi za osvetom bi mogle da se nađu u nastavku ovog filma, prenose mediji.

Prvi film je bio značajn po tome što je angažovano nekoliko konsultanata kako bi se domorodačka kultura prikazala što vernije.

Profimeida
 

Film "Povratnik" je inspirisan stvarnim događajima, i prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha.

Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa su teško povređenog nakon napada medveda, ostavili da umre članovi njegove lovačke družine.

Dok se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom. Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom.

Profimedia
 

Pre nego što stigne nastavak ovog filma Dikaprija možemo gledati u filmu "Ubistva pod cvetnim mesecom”, prvom vesternu Martina Skorsezea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike