Miloš Biković o nastavku "Južnog vetra": Šta se dogodilo sa Crvenim? (VIDEO)

28.04.2023

18:40

0

Počele su pripreme za treću sagu Petra Maraša

Miloš Biković o nastavku "Južnog vetra": Šta se dogodilo sa Crvenim? (VIDEO)
Miloš Biković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Taman što se Miloš Biković spustio na Zemlju nakon premijere prvog filma snimljenog u svemiru "Izazov", njegov kolega Miodrag Radonjić, je objavio da se sprema snimanje trećeg nastavka "Južnog vetra".

Pripreme za snimanje su počele, a Miloša Bikovića su danas na svečanom ispraćaju našeg evrovizijskog  predstavnika ispred RTS -a, sasvim slučajno zatekli novinari tako da im je on otkrio detalje.

24sedam/Danica Božović
 

- Upravo danas treba da se vidim sa Milošem Avramovićem, da vidimo kako će izgledati početak ove treće sage, pošto svaka saga i priča ima tri čina, pa i ova naša - rekao je Biković.

Očekujte neočekivano

Kraj "Južnog vetra" je ostao misteriozan i sada svi nagađaju šta se zaista dogodilo sa Crvenim, da li je preživeo ili ne. Biković je ostao zagonetan i nije želeo da otkrije da li ćemo Crvenog gledati u nastavku.

- Mi smo u u ovoj seriji dali sve od sebe i to se negde na ekranu vidi. Ne štedimo se, ni psihički, ni fizički. Uložili smo svu životnu energiju - rekao je Biković, dodajući da uvek može biti bolje, pa će takav verovatno biti i treći nastavak "Južnog vetra".

24sedam/Katarina Mihajlović
 

On je naveo da u seriji uvek idu na efekat "očekujte neočekivano".

Šta će biti sa Marašem

- Maraševo shvatanje života uvek liči kao da je logično ali je u stvari uvek pogrešno. Njegove odluke da uvek mora da ode dalje, i dublje u taj beskrupolozni kriminal da bi se održao u životu njega čini tragičnim junakom.

On je bio jedan mladi talentovani momak koji je mogao da uspe u nečem drugom ali je flertovao sa kriminalom.

On je samodestruktivan junak i mi ćemo njega da dovedemo dotle da on pravi neracionalne poteze što može nekad da ga spasi, a nekad ga gura ka njegovoj najnižoj tački - rekao je Biković o sudbini njegovog junaka u trećem nastavku.

Promo/Nemanja Miščević
 

U glumi uvek prilika da se proba nešto novo

Miloš Biković je priznao da i pored uloga kao što je ova sa Petrom Marašom u "Južnom vetru" ima dosta adrenalina u svom životu.

- Ne posmatram sebe kao adrenalinskog zavisnika. Gluma mi daje prilike da prolazim kroz različita iskustva i da probam nove stvari. Već samim tim što sam odabrao ovaj posao možda i jesam adrenalinski zavisnik - rekao je Biković.

On je naveo da je u glumi ono najdragocenije, to što dobija priliku da proba uvek nešto novo.

- Ovog puta sam imao priliku da u prvom filmu snimljenom u svemiru probam bestežinsko stanje u avionu koji pada. Imao sam prilike da se upoznam ne samo sa hirurgijom već i kosmonautikom - rekao je Biković i dodao da voli svoj posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike