Džejmi Foks je bio na ivici smrti: Jedna stvar je mogla da bude fatalna!

28.04.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Spašen je u poslednjem trenutku

Džejmi Foks je bio na ivici smrti: Jedna stvar je mogla da bude fatalna!
Džejmi Foks - Copyright Džejmi Foks/Profimedia

Džejmi Foks je polovinom aprila prevezen u bolnicu u veoma teškom stanju. Njegova ćerka Korin je tada obavestila pratioce na Instagramu da je njenom ocu pozlilo, ali da je zbog brze intervencije lekara na putu oporavka.

Profimedia
 

Foks se srušio na snimanju Netfliksovog filma „Back in Action“, u kome igra sa Kameron Dijaz. Snimanje bi uskoro trebalo da bude završeno, ali je neizvesno da li će glumac moći da se oporavi i završi svoje scene, jer se još uvek nalazi u bolnici.  

Srećan što je živ

Svetski mediji su preneli da se sve dogodilo upravo zbog Kameron Dijaz, jer Foks nije mogao da podnese što je ona u centru pažnju i često je dolazio u sukobe, kako sa njom, tako i sa ostatkom ekipe. Džejmi je inače poznat kao vrlo konfliktna ličnost koji pravi probleme na snimanjima filmova.

Profimedia
 

Ipak, zvanične informacije o njegovom stanju, kao ni o tačnom uzroku zdravstvenog problema, nisu poznate. Portal Radar je sada preneo nezvanične informacije da je glumčev život spašen u poslednjem trenutku, uz pomoć reanimacije, a to su otkrili izvori bliski Foksu.

Kako se navodi, visok krvni pritisak je mogao da bude fatalan. Lekari smatraju da je srećan što je živ, i da je situacija bila vrlo ozbiljna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike