Kris Hemsvort uprkos bolesti nastavlja da glumi: Otkriveno kakve uloge će igrati (FOTO/VIDEO)

09.04.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac ima u planu nekoliko novih projekata

Kris Hemsvort uprkos bolesti nastavlja da glumi: Otkriveno kakve uloge će igrati (FOTO/VIDEO)
Kris Hemsvort - Copyright Profimedia

Australijski glumac Kris Hemsvort je u novembru prosle godine saznao da zbog kombinacije gena ima skoro 10 puta veću šansu da dobije Alchajmerovu bolest, zbog čega je najavio da će napraviti pauzu u karijeri.

Ipak, on neće sasvim odustati od svog posla, već će, po najnovijim informacijama koje su preneli svetski mediji, usporiti temo i pažljivije birati uloge koje ga neće previše iscrpljivati.

Profimedia
 

Hemsvort u planu već ima nekoliko novih projekata, uključujući i nastavak „Osvetnika“ u kojem će još jedanput odigrati Tora, kao i biografski film o Hulku Hoganu, čuvenom profesionalnom rvaču.

Nakon tih snimanja, glumac planira da smanji broj uloga.  

Dve kopije gena

Podsećamo, Kris se tokom snimanja jedne epizode serije „Limitless“ bavio brigom o kraju života i suočavanjem sa smrću, što je uključivalo intervjue s ljudima koji rade na palijativnoj nezi. Tada je saznao da ima dve kopije gena APOE4, po jednu od svakog roditelja, što znači da ima povećanu predispoziciju za razvoj Alchajmerove bolesti.

Glumac je uradio sve krvne analize i gomilu testova koji su potvrdili ovu mogućnost.

Profimedia
 

Nedavno je objavljen trejler za drugi nastavak Netfliksovog filma „Extraction“ u kome Hemsvort igra glavnu ulogu, a koji će na ovoj striming platformi biti objavljen 16. juna.

U ovom ostvarenju Marvelova zvezda se vraća liku Tajlera Rejka, uprkos tome što je prvi film ostavio dosta toga nedovršenog i gledaoci su ostali bez odgovora na pitanje šta se sa glavnim junakom na kraju dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike