Bred Pit snima novi film: Priča o najbržem cirkusu na svetu (FOTO)

26.10.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac na ovom projektu sarađuje sa sedmostrukim F1 šampionom Luisom Hamiltonom

Bred Pit snima novi film: Priča o najbržem cirkusu na svetu (FOTO)
profimedia-0732932268 - Copyright Bred Pit/Profimedia

Zahvaljujući uspehu Netfliksovog serijala "Formula 1: Drive to Survive", najbrži cirkus na svetu je privukao mnogo novih fanova, a isti efekat bi trebalo da ima nadolazeći film.

Već je poznato da Kijanu Rivs radi na dokumentarcu o Formuli 1, odnosno o tome kako je Brawn GP omogućio Džensonu Batonu da osvoji svoju jedinu titulu svetskog prvaka, ali to nije sve, jer i njegov kolega, glumac Bred Pit, takođe radi na filmu u saradnji sa sedmostrukim F1 šampionom Luisom Hamiltonom.

Bred Pit/Profimedia
 

Pit je boravio na stazi u Ostinu tokom proteklog vikenda, gde se vozila trka za Veliku nagradu Amerike, a cilj je bio da se upozna s F1 svetom i stekne nova iskustva, navodi klix.ba.

Međutim, sada je direktor Formule 1 Stefano Domenikali otkrio da će Pit i ostatak ekipe film snimati tokom trkačkih vikenda naredne godine. To će se dogoditi u drugom delu 2023, a deo akcije će biti pravi vozači i njihovi timovi.

Bred Pit/Profimedia
 

Domenikali je kazao da veruje kako će film pomoći u rastu sporta i omogućiti da se on istraži dublje. Dozu autentičnosti svakako će osigurati Hamilton, koji ima važnu ulogu u projektu kao producent.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike