Vulkanovi BookTok hitovi na specijalnoj akciji: Od sočnih romansi do uzbudljivih misterija (FOTO/VIDEO)

18.04.2023

14:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Od 18. do 20. aprila na sajtu vulkani.rs

Vulkanovi BookTok hitovi na specijalnoj akciji: Od sočnih romansi do uzbudljivih misterija (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Vulkan

Od osvetljavanja malo poznatih autora do predstavljanja klasika novim generacijama, BookTok je katapultirao brojne naslove u izdanju Vulkan izdavaštva na listu globalnih bestselera.

Svetski izdavački fenomeni, ispraćeni milionskim pregledima na TikTok-u, sada su na specijalnoj akciji. Od sočnih romansi do nezaboravnih priča o izdaji, poverenju i istrajnosti, sva Vulkanova BookTok izdanja će do 20. aprila biti na popustu od 30%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Promo/Vulkan
 

Na Vulkanovoj BookTok paleti potražite izvanredne trilere Aleksa Majklidisa „Tihi pacijent“ i „Nevine“, koji su autoru doneli svetsku slavu. Impresivni i zadivljujući roman nagrađivanog Stjuarta Tertona „Đavo u mutnoj vodi“ preporučujemo ljubiteljima misterije.

Priča o ubistvu i zanemarivanju, krivici, odgovornosti i iskupljenju, u kojoj je Nensi Taker oslikala portret neželjenog, zanemarenog i nevoljenog deteta, „Prvi dan proleća“ dirnuće i najtvrđa srca.

Promo/Vulkan
 

„Ponoćna biblioteka“, roman autora svetskog bestselera „Kad ljubav pobedi vreme“ Meta Hejga, podsetiće vas da ne treba da potcenjujete važnost malih stvari. Roman Lore Dejv „Poslednje što mi je rekao“ mogao bi vas navesti da se zapitate koliko zapravo poznajete one koje volite.

Promo/Vulkan
 

„Kako upecati bogatog muža“ engleske spisateljice Sofi Irvin je domišljat i neizmerno zabavan roman, pun briljantnih replika i primamljive duhovitosti, čija je radnja smeštena u regentsko doba.

Promo/Vulkan
 

„Moj greh“ argentinske spisateljice Mersedes Ron, prvi deo čarobne romantične sage o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce, osvojio je milione čitalaca širom sveta. Uskoro će dobiti i svoj nastavak.

Promo/Vulkan
 

Romani Namine Forne „Ratnice zlatne krvi“ i „Nemilosrdne“ će vas povesti u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna. A koliko je granica između čudovišta i heroja tanka, saznajte u prvom delu trilogije Vanese Len „Samo čudovište“.

Promo/Vulkan
 

Ove i mnoge druge naslove koji su, zahvaljujući buktokerima, proglašeni svetskim izdavačkim senzacijama potražite putem ovog linka. Posetite sajt vulkani.rs i saznajte zašto su knjige o kojima čitaoci pričaju na TikTok-u dospele na listu najprodavanijih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike