Met Dejmon otkrio koji film mu je bilo užasno da snima: Mnogi su se pogubili u tom haosu (VIDEO)

05.07.2022

06:01

0

U režiji Pola Gringrasa, „Bornov ultimatum“ bio je najuspešniji film serijala koji je započeo „Bornovim identitetom“ 2002. godine

Met Dejmon otkrio koji film mu je bilo užasno da snima: Mnogi su se pogubili u tom haosu (VIDEO)
Met Dejmon - Copyright Profimedia

Treći nastavak uzbudljivog filmskog serijala o superšpijunu Džejsonu Bornu - „Bornov ultimatum“, ostvario je najveći uspeh franšize, ali je glavni glumac Met Dejmon otkrio je da mu je bilo grozno na snimanju tog nastavka.

U režiji Pola Gringrasa, „Bornov ultimatum“ bio je najuspešniji film serijala koji je započeo „Bornovim identitetom“ 2002. godine. Za scenario je bio zaslužan Toni Gilroj.

- Ne krivim Tonija što je uzeo gomilu love i predao ono što je predao. Samo je bilo nečitljivo. Mogao bih originalni scenario da stavim na eBay i to bi bio kraj njegove karijere. To je bilo užasno. Stvarno je bilo neprijatno - rekao je Dejmon za magazin GQ.

Met Dejmon Kan 2021/Profimedia
 

Gilroj je navodno bio uznemiren zbog promena koje je Gringras napravio u prethodnom filmu „Bornova nadmoć“ i napravio je potpuno neprihvatljivu priču. Zatim su ga ubedili da prihvati neke promene i da pristane na adaptaciju scenarija, zbog čega je doveden Tom Stopard, koji je kasnije tvrdio da u konačnoj verziji filma "nije upotrebljena nijedna njegova reč".

Dejmon ističe da je zbog kratkih rokova nastao haos u organizaciji tokom snimanja „Bornovog ultimatuma“.

- Imali smo dosta kratak rok, ali mi smo još uvek bili zapeli u scenariju. Mnogi su se pogubili u tom haosu.

Ben Aflek i Met Dejmon/Profimedia
 

Glumac je rekao da je Gilroj želeo da dobije sve zasluge za scenario, ali na kraju je morao da ih podeli sa Skotom Z. Brnsom i Džordžom Nolfijem.

- Dobio je više nego što je zaslužio - kaže Damon. Uprkos njegovom nezadovoljstvu, film je na bioskopskim blagajnama širom sveta zaradio 440 miliona dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike