Džeremija Rejnera milimetar delio od sigurne smrti: Lekar otkrio stravične detalje (FOTO)

10.04.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Čudo ga je spasilo

Džeremija Rejnera milimetar delio od sigurne smrti: Lekar otkrio stravične detalje (FOTO)
Džeremi Rejner - Copyright Profimedia

Džeremi Rejner se polako oporavlja od nesreće koja se dogodila početkom godine, kada je zadobio povrede opasne po život - "tupu traumu grudnog koša" i slomio više od 30 kostiju, u momentu kada ga je gotovo smrskala sopstvena mašina za čišćenje snega, u trenutku kada je svog bratanca Aleksa gurnuo sa puta grtalice koja je izgubila kontrolu.

Profimedia
 

Nedavno je dao i prvi intervju posle nesreće, u emisiji Dajen Sojer "Good Morning, America", gde je otkrio da je u teškim trenucima pisao svoje "poslednje reči" koje je namenio porodici.

- Ukucavao sam beleške u mobilni telefon - poslednje reči mojoj porodici - rekao je glumac.

Mašina čudom zaobišla vitalne organe

Srećom, preživeo je, a lekar koji ga je primio u bolnicu i lečio je izjavio u jednom televizijskom intervjuu da je mašina nekim čudom zaobišla vitalne organe.

Profimedia
 

- Imao je veoma teške povrede, ali je istovremeno veoma srećan što su one tamo gdje jesu. Džeremi se bori i odlučan je da se oporavi i vrati jači nego što je bio ranije. Srećan je što je živ jer je udarac bio samo milimetar udaljen od velikog nerva ili vitalnog organa koji je mogao biti pogođen, a onda mu ne bi bilo spasa - izjavio je doktor Kristofer Vinsent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike