Prvi znaci oporavka Džeremija Rejnera: "Ovo je ozbiljno kul" (VIDEO)

27.03.2023

10:08

0

Popularna akciona zvezda oglasila se ponovo na društvenim mrežama

Prvi znaci oporavka Džeremija Rejnera: "Ovo je ozbiljno kul" (VIDEO)
Džeremi Rejner - Copyright Profimedia

Džeremi Rejner se polako oporavlja od nesreće koja se dogodila početkom godine.

Podsetimo, glumac je zadobio teške povrede, i slomio više od 30 kostiju, dok je pomagao čoveku koji se zaglavio u snegu, kada ga je gotovo smrskala sopstvena mašina za čišćenje snega.

Profimedia
Džeremi Rejner

- Trebaće dosta vremena da se povrati njegova stara sposobnost da izvodi vratolomije. Možda više nikada neće moći biti tako okretan kao što je bio ranije čak i ako mu se u potpunosti vrati fizička snaga - izjavio je za Daily Mail, Dr. Ron Daniels.

Prvi znaci oporavka su tu

Međutim Rejner ne odustaje, potpuno je svestan da će oporavak dugo trajati i da postoji opasnost da neće moći ponovo hodati. Međutim, prvi znaci oporavka su tu.

Prvi put od neseće Rejner je viđen kako stoji na svojim nogama odnosno kako hoda na antigravitacionoj traci za trčanje, tokom fizikalne terapije.

Profimedia
Džeremi Rejner

- Ovo je ozbiljno kul. Ti si se potpuno pokrenuo - čuje se glas muškarca u snimku dok mu Rejner objašnjava kako se na traci oseća  kao da hoda "bez težine" i sa štapom.

Akciona zvezda koja se može pohvaliti sa više od 37 miliona pratilaca na društvenim mrežama iznad snimka na Tviteru je napisala: "Sada moram da pronađem druge stvari koje će okupirati moje telo kako bi se oporavilo".

U oporavku ovom glumcu najveću podršku pruža njegova šezdesetdevegodišnja majka i devetogodišnja ćerka Ava ali i fanovi širom sveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike