Hju Džekmen saopštio stravične vesti: Sedmi put ima rak! (VIDEO)

04.04.2023

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Australijski glumac oglasio se na društvenim mrežama i govorio o svom zdravlju, upozoravajući pratioce da idu na redovne preglede i da se zaštite od sunca

Hju Džekmen saopštio stravične vesti: Sedmi put ima rak! (VIDEO)
profimedia-0726913314 - Copyright Profimeida

Hju Džekmen je otkrio da je ponovo podvrgnut testovima za rak kože nakon nedavnog pregleda kod lekara.

Profimedia
 

Australijski glumac oglasio se na društvenim mrežama i govorio o svom zdravlju, upozoravajući pratioce da idu na redovne preglede i da se zaštite od sunca.

"Hej ljudi. Hteo sam da ovo čujete od mene. Upravo sam imao dve biopsije. Očekujem rezultate testova u narednih nekoliko dana. Samo da vas podsetim, karcinom bazalnih ćelija je najmanje opasan, ali nadam se da vas ovo ohrabruje da se zaštitite od sunca“, napisao je glumac.

 

Prvi put ga je otkrila šminkerka

Džekmenu je prvi put dijagnostikovan rak kože 2013. godine, kada ga je šminkerka na snimanju filma "X Men" upozorila na ugrušak na nosu, a supruga ga je nagovorila da ode kod lekara. Od tada su ga lekari uklanjali šest puta, prenosi Jutarnji list.

Hju Džekman, Venecija 2022./Profimedia
 

Karcinom bazalnih ćelija, poznat kao BCC, je vrsta raka kože za koju se veruje da je uzrokovana prekomernim izlaganjem ultraljubičastim zracima sunca i solarijuma. To je najčešći rak kože i dijagnostikuje se u tri miliona slučajeva u Americi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike