Ne prestaju nagađanja o novom Džejmsu Bondu: "Svaki put umrem od smeha"

08.04.2023

19:00

0

Nestrpljenje ko je sledeći agent 007 je sve veće i veće

Ne prestaju nagađanja o novom Džejmsu Bondu: "Svaki put umrem od smeha"
Danijel Krejg kao poslednji Džejms Bond - Copyright Proofimedia

Ceo svet je nestrpljiv da sazna ko je novi Džejms Bond ali producenti mnogo ne haju za to i ne izlaze u javnost sa konkretnim informacijama.

S druge strane, glasine ko bi mogao da bude novi Džejms Bond su sve jače i jače, a kladionice zadovoljno trljaju ruke.

Profimedia
 

- Ne slušam ništa od toga šta se priča. U stvari od većine od toga što čujem svaki put umrem od smeha. Kad čujem ko su favoriti kladioničara i ko je broj 15 na listi. Sve to zajedno je urnebesno smešno a činjenica da to ljude zanima je još smešnija. Sve ukupno to je jedan čudan fenomen - izjavila je Debi Mekvilijams, kasting direktor franšize o Džejmsu Bondu.

Fanovi koji stalno "podgrevaju" glasinama javnost

Debi Mekvilijams je navela da nije znala da postoje različite baze fanova koji stalno "podgrevaju" glasinama javnost.

Profimedia
 

Ona tvrdi da se trenutno ne razgovara o novom Džejmsu Bondu kao i da se producentkinja Barbara Brokoli trenutno bavi drugim projektima.

- Imam teoriju da kad god se pojavi neka praznina u medijima oni je popune pričom o Bondu. Zašto ljudi samo ne mogu da sačekaju i vide na kraju ko će to biti - pita se Mekvilijams.

Pojavljujući se prvi put 1953. godine na filmskom platnu Šon Koneri je kao Džejms Bond očarao svet. U narednih šest decenija ulogu Džejms Bonda je preuzelo šest glumaca.

Profimedia
 

S obzirom da je Danijel Krejg "ubio" poslednjeg Džejsma Bonda odmah su se pojavile spekulacije ko bi mogao biti sledeći.

Ko je sve u igri

Zvezda "Igre prestola" glumac Ričard Meden nalazi se na vrhu mnogih lista potencijalnih agenata 007, međutim njegova uloga špijuna u dugo očekivanoj seriji Amazona "The Citadel", može ga isključiti iz trke za agenta 007.

Bivša zvezda Supermena Henri Kavil je takođe viđen za agenta 007, međutim njegove godine mogle bi biti prepreka.

Profimedia
 

Ipak, izbor onih koji bi mogli da se nađu u ulozi agenta 007 nije mali, na listi kladioničara su između ostalih i "mlade nade": Aron Tejlor Džonson, Tom Elis i Regé-Jean Page.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike