Glumac Kris Taker bio je na vrhuncu slave, a onda se potpuno povukao: Sada je otkrio razlog (VIDEO)

08.04.2023

13:00

0

On se pojavljuje u najnovijem filmu koji je režirao Ben Aflek

Glumac Kris Taker  bio je na vrhuncu slave, a onda se potpuno povukao: Sada je otkrio razlog (VIDEO)
Kris Taker - Copyright Profimedia

Glumac Kris Taker igra u filmu "Air", priči o neverovatnom košarkaškom fenomenu.

Međutim ovo mu je prva uloga od 2016. godine kada je odlučio da se potpuno povuče, a sada je otkrio medijima zašto se sklonio od svetla reflektora kada je bio na vrhuncu slave.

Profimedia
Kris Taker

Taker je započeo karijeru kao stendap komičar u HBO seriji "Def Comedy Jam". Ubrzo je postao najplaćeniji glumac na svetu koji je mogao za ulogu u filmu da dobije i do 20 miliona dolara.

Dostigao plafon Holivuda

Glumac se nije pojavio na velikom platnu od ratne drame "Billy Lynn's Long Halftime Walk" iz 2016. godine, a sad je u intervjuu za Classix ATL otkrio zašto se povukao.

- Osećao sam se kao da sam dostigao plafon Holivuda a želeo sam više. Tako sam se povukao i malo živeo, putovao svetom i radio puno humanitarnih stvari koje su stvarno proširile moju perspektivu - rekao je Taker novinarima.

Profimedia
Kris Taker u filmu "Air"

Zatim je istakao:

- Nije smisao u tome da budete najbolji na planeti kao glumac u komedijama, već da postanete neko ko će dati nešto tom svetu i inspirisati ga na neki način. Drago mi je što sam to postigao.

Zašto je pristao da igra u filmu "Air"

Nakon sedam godina pauze Taker u filmu "Air" igra ulogu Howarda Whitea, potpredsednika Džordan brenda za čuvenu kompaniju sportske obuće Nike.

- Nazvao me moj agent i rekao da imaju film o nečemu što ima veze s Majklom Džordanom i žele da ja glumim lik po imenu Howard White- rekao je za People.

Nakon toga je razgovarao s Benom Aflekom i Metom Dejmonom:

 - Oni su rekli "Hej, čoveče, želimo da dođeš i zabaviš se. Ovo je ono što mi radimo. To je kao da snimaš film sa svojim prijateljima". A ja sam pristao. Volim Majkla Džordana - objasnio je na kraju ovaj glumac kako se obreo u najnovijem filmu Bena Afleka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike