Izbegnuta tragedija na snimanju "Džokera 2": Lejdi Gaga i Hoakin Finiks u akciji spasavanja (FOTO)

03.04.2023

12:30

0

Očekivanja od nastavka su velika, a tokom snimanje kultne scene došlo je do problema

Izbegnuta tragedija na snimanju "Džokera 2": Lejdi Gaga i Hoakin Finiks u akciji spasavanja (FOTO)
Copyright Profimedia

Snimanje nastavka filma "Džoker" je uveliko odmaklo. Očekivanja od filma su velika, a premijera se očekuje 4. oktobra 2024. godine.

Ono što je poznato je da će film biti mjuzikl i da se Hoakinu Finiksu u nastavku ovog kultnog filma pridružila i Lejdi Gaga.

Protekle nedelje ove dve slavne ličnosti su snimale scenu na čuvenim njujorškom stepenicama u Bronksu, gde je u prethodnom filmu snimljena scena sada već kultnog plesa Džokera.

Profimedia
 

Dok su se polako uigravali za plesanje i pevanje, desila se nezgoda koja je mogla da ima katastrofalne posledice.

Kako je izbegnuta tragedija

Dok su Hoakin Finiks i Lejdi Gaga snimali scenu na stepenicama koje povezuju Šekspirovu i Anderesenovu aveniju u Bronksu, u jednom trenutku član ekipe se nagnuo preko ograde. Međutim, njih dvoje su momentalno reagovali i uspeli da na vreme povuku člana ekipe da ne padne preko ograde.

Nakon što su sprečili tragediju, Lejdi Gaga i Hoakin Finiks su se prvo uverili da je sa članom ekipe sve u redu a potom nastavili sa snimanjem.

Zanimljivo je da je Lejdi Gaga samo pre mesec dana na dodeli Oskara, doživela sličan incident kada je fotograf iza nje pao, a ona mu je brzo pritrčala i pomogla.

Brižljivi i pažljivi prema svima

Ovim gestom je pokazala koliko, iako je trenutno jedna od najvećih zvezda, brine o drugima, a nakon ovog incidenta na snimanju "Džokera 2", pokazalo se da je i Hoakin Finiks brižljiv i pažljiv prema svima.

Podsetimo, Lejdi Gaga se pojavljuje u ulozi Harli Kvin, a ovaj američki psihološki triler baziran je na istoimenom liku iz Di-Si komiksa.

Prvi deo nagrađen je Zlatnim lavom u Veneciji, ali je podelio kritičare. Hvalili su se Finiksovo glumačko umeće, muziku i produkciju, ali ne i mračan ton i prikazivanje nasilja.

Film je bio nominovan u 11 kategorija za Oskara, uključujući najbolji film i režiju. Finiks je pobedio u kategoriji najboljeg glumca, a Hildur Gudnadotir je nagrađena za najbolju originalnu muziku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike