Prve fotografije Lejdi Gage sa snimanja filma „Džoker 2“: Njen izraz lica je zastrašujuć (FOTO)

15.03.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Nastavak kultnog psihološkog trilera u svetskim bioskopima će početi da se prikazuje 4. oktobra 2024. godine i koncipiran je kao mjuzikl

Prve fotografije Lejdi Gage sa snimanja filma „Džoker 2“: Njen izraz lica je zastrašujuć (FOTO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Tod Filips, reditelj filma „Džoker: Ludilo udvoje“, u kome glavne uloge tumače Hoakin Finiks i Lejdi Gaga, polovinom prošlog meseca je objavio na svom Instagram profilu prvu fotografiju slavne pevačice i glumice u ulozi Harli Kvin.

 

 

Fotografija prikazuje dramatičan susret između Džokera i njegove legendarne bolje polovine.

Prve fotografije sa snimanja

Snimanje ovog filma, koji obožavaoci širom sveta s nestrpljenjem očekuju, uveliko traje, a sada su se pojavile prve fotografije Lejdi Gage sa seta, na kojima izgleda prilično zastrašujuće.

Nastavak kultnog psihološkog trilera u svetskim bioskopima će početi da se prikazuje 4. oktobra 2024. godine i koncipiran je kao mjuzikl.

Mentalni poremećaj

„Folie à Deux“ (ludilo udvoje) se definiše kao mentalni poremećaj koji istovremeno pogađa dvoje ili više ljudi, a Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Kvinovom, njegovim psihijatrom u mentalnoj ustanovi, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov partner u zločinu.

Profimedia
 

Prvi film je zaradio više od milijardu dolara na svetskim blagajnama i bio nominovan za 11 Oskara 2019. godine. Finiks je osvojio zlatnu statuu u kategoriji najbolja glavna muška uloga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike