Dženifer Kulidž ponovo na krilima stare slave: Stiže "Pravna plavuša 3"?

09.02.2023

09:00

0

Čini se da su svi uslovi ispunjeni za snimanje kultnog nastavka

Dženifer Kulidž ponovo na krilima stare slave: Stiže "Pravna plavuša 3"?
Dženifer Kulidž - Copyright Profimedia

Karijera Dženifer Kulidž, koja se proslavila u filmovima "Pravna plavuša" i "Američka pita" nakon 20 godina stagnacije ponovo je u usponu ka najvećim zvezdama.

Trenutno je najvoljenija glumica zahvaljujući glavnoj ulozi u seriji "Beli lotus" koja je oduševila fanove širom sveta, a za koju je dobila Zlatni globus.

Profimedia
Dženifer Kulidž u filmu "Pravna plavuša"

Sada kad je njena karijera izašla iz hibernacije, konačno bi mogla u eri kada se snimaju nastavci kultnih filmova, da zaigra u nastavku filma "Pravna plavuša".

Želim da učestvujem u trećem delu

Čini se da su svi uslovi ispunjeni za tako nešto jer se o nastavku već šuška dosta vremena, a pandemija je nakratko odložila planove.

- Naravno da sam zainteresovana. Slušam o tome toliko dugo, možda se uskoro i desi. Apsolutno želim da učestvujem u trećem delu "Pravne plavuše" - izjavila je glumica koju je pre nekoliko dana društvo sa Harvarda, Hasty Pudding Theatricals, proglasilo ženom godine.

Profimedia
Dženifer Kulidž

Vesti o nastavku "Pravne plavuše" prvi put pojavile su se 2018. godine, kada je film bio najavljen za 2020. godinu. Međutim, tada niko nije računao na pandemiju koronavirusa.

Ako je verovati sajtu studija MGM Studios, film "Pravna plavuša" bi mogao premijerno da bude prikazan ove godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike