Kijanu Rivs se emotivnim rečima oprostio od dragih ljudi: Rastanak koji se ne zaboravlja (VIDEO)

26.03.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je poznat po svojoj srdačnosti, prirodnosti i otvorenosti

Kijanu Rivs se emotivnim rečima oprostio od dragih ljudi: Rastanak koji se ne zaboravlja (VIDEO)
Kijanu Rivs - Copyright Profimedia

Film „Džon Vik 4“ u kome glavnu ulogu tumači Kijanu Rivs trenutno je jedan od najgledanijih, kako u domaćim, tako i u svetskim bioskopima, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se popularni glumac zahvaljuje ekipi sa kojom je radio na ovom ostvarenju.

Profimedia
 

Nakon što je snimljena poslednja scena, Rivs se emotivnim rečima obratio saradnicima, a sve što je rekao je oduševilo njegove fanove širom sveta.

Oproštaj od ekipe

- Zaista je posebno biti ovde. Pogledajte ovo. Ali nije samo ovo mesto posebno, nego svi ljudi. Srećan sam što sam upoznao toliko sjajnih ljudi i umetnika. Hvala vam za svu vašu podršku i... „Džon Vik 4“ - rekao je glumac dok su mu prisutni aplaudirali.

 

@leoninep Keanu Reeves being humble and thanking the Crew after finishing filming in John wick 4 #keanureeves #johnwick4 #johnwick #keanuereevesjohnwick ♬ original sound - leonine

 

Inače, Kijanu je poznat po svojoj srdačnosti, prirodnosti i otvorenosti bez obzira na to što u filmovima kakav je „Džon Vik“ igra brutalnog ubicu.

Najteži film u karijeri

Glumac je na premijeri ovog filma izjavio da je najteži u njegovoj karijeri, ali i jedan od najinspirativnijih.

Profimedia
 

- Dopada mi se njegov humor, njegova volja, ali i njegova tuga. Zaista je inspirativno igrati ovaj lik u ovakvim filmovima koji su veoma zabavni. Uvek se trudim da u svojim ulogama pružim svoj maksimum, ali sa Džonom morate da se trudite još više - rekao je popularni glumac za Daily Mail.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike