Balkanska atrakcija "Brkovi" posle deset godina u Beogradu: Luda svirka uz punkfolk hitove

25.03.2023

16:00

0

Oni su izdali osmi studijski album “Krvava novčanica”, a na koncertu će predstaviti nekoliko najnovijih pesama

Balkanska atrakcija "Brkovi" posle deset godina u Beogradu: Luda svirka uz punkfolk hitove
Bend "Brkovi" - Copyright Promo/Sanjin Kaštelan

Balkanska koncertna atrakcija, punkfolk-wellness grupa "Brkovi" će posle čak deset godina održati klupski koncert u Beogradu, u petak 21. aprila u Zappa Bazi.

Promo/Sanjin Kaštelan
Bend "Brkovi"

“Brkati mladići” su izdali osmi studijski album “Krvava novčanica” te će na ovom nastupu publici predstaviti nekoliko novih pesama, a veći deo koncerta će izvoditi svoje dobro poznate punkfolk hitove, tako da je lud provod zagarantovan.

Energija benda na klupskoj svirci

- Ovu godinu smo započeli nastupom u Torontu, gde smo svirali prvi put, a koncertnu promociju novog albuma ćemo imati i u Zagrebu, Rijeci, Temišvaru, kao i u Malmeu i Geteborgu, gde ćemo takođe po prvi put nastupiti. Željni smo koncerata, kao nikada do sada, a od svih zakazanih nastupa, koncert u Beogradu je nešto posebno.

Klupska svirka omogućava da publika bolje oseti našu energiju, a i mi njih, tako da Beograđani spremite se za dobru šutku i da se u wellness centru Zapa Baza oslobodite stresa i masnih naslaga! - poručuje u svom stilu Šemso.

Na novom albumu se nalazi devet pesama koje su snimljene i producirane u Piknik studiju, kod renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim su Šemso i ekipa i ranije uspešno sarađivali.

Promo/Sanjin Kaštelan
 

Ovo je njihov prvi studijski album na kojem svirački učestvuju novi članovi benda, dvojica novih gitarista, Alen Vlajnić - Talentino i Igor Paspalj, kojeg od milja u bendu zovu "Torbica". Publika će imati priliku da se uveri u njihovo umeće, a 2020. godine je prestižni magazine “Guitar World” Igora Paspalja proglasio za najboljeg gitaristu na svetu.

Novi album “Krvava novčanica” se nalazi na svim digitalnim muzičkim platformama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike