Džodi Foster u novoj ulozi: Priča o ukletim istinama zakopanim pod večnim ledom

28.05.2022

06:01

0

Čuvenu glumicu još jednom ćemo gledati u ulozi detektivke

Džodi Foster u novoj ulozi: Priča o ukletim istinama zakopanim pod večnim ledom
Copyright Profimedia

Zvezda kutlnog filma „Kad jaganjci utihnu“ i jedna od najboljih holivudskih glumica današnjice Džodi Foster predvodiće četvrtu sezonu HBO-ove franšize “True Detective” koja nosi podnaslov “Night Country”.

Fosterova, koja će biti i izvršni producent serije, glumiće detektivku Liz Danvers u sezoni koju potpisuju scenaristkinja i rediteljka Isa Lopez i izvršni producent Beri Dženkins.

Profimedia
 

Sezona prati detektivke Liz Danvers i Evangelin Navaro koje pokušavaju da reše slučaj šestorice muškaraca koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal, a koji misteriozno nestaju kada u Enisu, na Aljasci, padne duga zimska noć.

One će se morati da se suoče sa tamom koju nose u sebi i kopaju po ukletim istinama koje leže zakopane pod večnim ledom.

Profimedia
 

Poslednja sezona serije, s Maheršalom Alijem i Stivenom Dorfom u glavnim ulogama, emitovana je je 2019, dok je druga sezona s Kolinom Farelom, Rejčel Mekadams, Vinsom Vonom i Tejlorom Kičom prikazana 2015. godine.

Profimedia
Džodi Foster

 

Početna sezona, s Vudijem Harlisonom i Metjuom Mekonahijem u glavnim ulogama prikazana je 2014, a tokom tri sezone serija je bila nominovana za 23 nagrade Emi, osvojivši pet priznanja za prvu sezonu.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike