Kris Prat, Bredli Kuper i Vin Dizel ponovo čuvari galaksije: Treći nastavak Marvelove sage (FOTO/VIDEO)

17.02.2023

16:30

0

Američki naučnofantastični film o timu superheroja uskoro stiže u bioskope

Kris Prat, Bredli Kuper i Vin Dizel ponovo čuvari galaksije: Treći nastavak Marvelove sage (FOTO/VIDEO)
Čuvari galaksije - Copyright Foto: Promo/MegaComFilm

Marvelov studio objavio je najnoviji trejler za predstojeći superherojski film „Čuvari galaksije Vol. 3“ čije prikazivanje u bioskopima počinje 4. maja.

Kris Part kao Star-Lord, Zoe Saldana, Bredli Kuper i Vin Dizel vraćaju se u prepoznatljivim ulogama u trećem nastavku Marvelove sage.

- Dugo smo bili odsutni, ali šta god se bude desilo, galaksiji još uvek trebaju čuvari - ovim rečima Piter Kvil, odnosno Star-Lord, ponovo, nakon mnogo godina, stupa na scenu i u najnovijem trejleru filma i nagoveštava uzbudljivu akcionu avanturu.

Foto: Promo/MegaComFilm
Čuvari galaksije

Rizična misija koja može dovesti do kraja Čuvara galaksije

Piter Kvil ne želi više da beži, ali još uvek je potresen od gubitka Gamore i rešen je da okupi tim oko sebe kako bio odbranio univerzum i spasao Roketov život.

Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno, mogla da dovede do kraja Čuvara galaksije, onakvim kakvim ih poznajemo.

Američki naučnofantastični film o timu superheroja snimljen je po istoimenom stripu i godine 2014. prvi put su se pojavili na velikom platnu kao „Čuvari galaksije“ kada ubrzo, kao ekipa Marvelovih kosmičkih heroja nalazi put do zaljubljenika u Marvelov univerzum.

Foto: Promo/MegaComFilm
Čuvari galaksije

Kris Prat na čelu galaktičke ekipe

Film je bio nominovan za dva Oskara, od kojih za jedna u kategoriji za najbolje vizuelne efekte.

Tri godine kasnije snimljen je i drugi deo „Čuvari galaksije Vol. 2", a nakon toga deo ekipe se pojavljuje i u drugim Marvelovim ostvarenjima kao što su filmovi „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“ čineći Marvelov univerzum povezanim i objedinjenim.

Džejms Gan ponovo je preuzeo rediteljsku palicu potpisujući se i ovaj put kao scenarista filma.

Profimedia
Čuvari galaksije

Glumac Kris Prat kao Piter Kvil našao se još jednom na čelu galaktičke ekipe, dok Zoe Saldana kao Gamora, Dejv Bautista kao Draks Razarač, Vin Dizel kao Gruta i dva puta nominovan za nagradu Oskar, Bredli Kuper kao Roket ponavljaju svoje dobro poznate uloge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike