Mađioničari, iluzionisti i žongleri od kojih zastaje dah: Prvi put u Srbiji svetski artisti

28.01.2023

13:00

0

Spektakularni „Magični varijete“ biće održan 26. marta u mts Dvorani.

Mađioničari, iluzionisti i žongleri od kojih zastaje dah: Prvi put u Srbiji svetski artisti
Copyright MTS promo

U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.

 

MTS promo
 

Gosti Beograda biće Maxim Goldstain mađioničar iz Rusije, Tamia gimnastičarka i vrhunski akrobata, Vladimir Mikek-MAGIC- najpriznatiji najpoznatiji slovenački mađioničar, Marco Zoppi i Rolanda profesionalci u pravljenju nezamislivo velikih balona od sapunice i Igor Trifunov, srpski mađioničar vrhunskog renomea kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Jedinstvena tačka sa lepezama

Maxim Goldstain ruski mađioničar, čak tri puta  bio je pobednik  mađioničarskih šampionata u Rusiji i  osvajač je brojnih nagrada u inostranstvu.

Njegova jedinstvena tačka sa lepezama je kombinacija virtuoznosti i elegancije koja nas na magičan nacin uvodi u misteriozni svet Dalekog istoka.

Tamia dolazi iz Slovenije, a počela je od jazz baleta, da bi posle nastavila svoju karijeru sve do ritmičke gimnastike, kojom se bavila 15 godina.

Postaje član Slovenačkog nacionalnog tima, da bi 2018 godine otkrila svoju novu veliku ljubav:  cirkuske discipline koje se događaju u vazduhu. U početku je to bio hobi, ali ubrzo postaje profesija. Tako je u Slovenačkom super talentu, osvojila drugo mesto!

MTS promo
 

Možete je videti na najraznovrsnijim događajima kao autora i izvođača uzbudljivih tačaka, na TV nastupima, muzičkim spotovima, kompanijskim proslavama,festivalima, a sada i kod nas u magicnom varijeteu.

Klub mađioničarskih umetnika

Vladimir Mikek - Magic je najpriznatiji i najpoznatiji slovenački mađioničar.

MTS promo
 

Osvajao je brojne nagrade širom sveta, od kojih je najznačajnija: treće mesto na Svetskom prvenstvu mađionicara u Lozani 1991.Tako postaje poznat i van granica svoje zemlje i počinje da putuje po celom svetu, gde nastupa i drži seminare.  

Osnovao je klub mađioničarskih umetnika: Magic studio Maribor,uredjivao bilten Magični svet,a od 1993. organizuje međunarodni kongres magičnih umetnika MAGIBOR, koji ima veliki značaj za razvoj ove umetnosti u regionu i šire. Pored ovoga,sarađuje na brojnim projektima slovenačke televizije, pozorišta..učestvuje na festivalima ne samo kao izvođač nago i kao Master of Ceremonz (MC), odnosno voditelj.

MTS promo
 

Neverovatni oblici od balončića

Marco Zoppi and Rolanda - Marko je jos kao osmogodišnjak bio zainteresovan za mađioničarstvo, ali se takođe bavio hemijom.

Pronašao je svoju formulu sapunice koja mu je omogućila da pravi neverovatne oblike od balončića i ubrzo počinje da izvodi tačku koja svojom virtuoznošćc postaje prava umetnost.
Upoznavši  Rolandu 2011. godine, kompletirao je svoju magičnu avanturu, napravivši veliki šou koji nazivaju “Bubbles revolution ”I koji izvode na prestižnim scenama po celom svetu.
Deo tog spektakla videćete i u našem Magičnom Varijeteu.

MTS promo
 

Akciona komedija koju izvode žongleri

Žongleri Benoo i Maks  - Dva multitalentovana žonglera.

Pored gostovanja u najpoznatijim cirkusima u Evropi kao što su Circus Knie, Roncalli i FlicFlac ili Vintergarten Variete u Berlinu, već su nastupali za brojne velike kompanije širom sveta.

Benno & Maks su poznati po društvenim mrežama ili svojim međunarodnim TV nastupima u Francuskoj, Japanu, Kini, Alžiru i mnogim drugim zemljama.

Oni su svetski šampioni u Diabolo Artistics-u , a nosioci su brojnih nagrada u ovim disciplinama. Benno & Maks su izmislili potpuno novi žanr sa ovim programom: " Akciona komedija! Dvoje novajlija u komediji na putu ka vrhu"

Igor Trifunov jedan je od najuspešnijih srpskih mađioničara I iluzionista srednje generacije.
Još od detinjstva je zainteresovan za tajne magične umetnosti.Profesionalno se bavi ovim poslom od početka 2000 te.  Osvojio je niz prestižnih domaćih I internacionalnih nagrada.

Autor je porodičnog spektakla: Igorov magični sou, koji se igra od 2010. godine,kao I iluzionistikog programa:”Iluzija ili stvarnost”(2013). Široj javnosti je postao poznat po TV serijalu :”Ulična magija”

MTS promo
 

Posle osvojenog 4 mesta na svetskom prvenstvu mađionicara u Riminiju (2015), započinje novo poglavlje u karijeri.

Svoju orginalnu tačku sa flašama(bottle act), po čemu ga prepoznaju madjionicarski krugovi, prikazuje na brojnim festivalima I televizijama širom sveta(ukljucujuci I le plus grand cabaret). Ovu tačku će premijerno izvesti i u mts Dvorani 26. marta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike