Autsajder koji je zaradio samo 23.000 dolara dobio podršku holivudskih zvezda: Last minute kampanja za Oskara (FOTO/VIDEO)

20.01.2023

17:30

0

Priča o ženi koja je dobila na lutriji, a onda prokockala sve

Autsajder koji je zaradio samo 23.000 dolara dobio podršku holivudskih zvezda: Last minute kampanja za Oskara (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube/Momentum Pictures

Odavno je poznato da Holivud voli autsajdere, zato će ostati potpuna misterija kako je film "To Leslie", ostao van radara američkih filmskih kritičara. Film koji je zaradio samo 23.000 dolara u bioskopskoj produkciji dobio je proteklog vikenda najveću moguću podršku velikih holivudskih zvezda.

Naime, ovo je bio poslednji vikend kada se moglo glasati za filmove koji ulaze u uži krug za dodelu prestižnog Oskara.

Žena koja je dobila na lutriji, a onda prokockala sve

Printscreen/YouTube/Momentum Pictures
 

Holivudske zvezde su se potrudile da isprave nepravdu i dale su najveću moguću podršku filmu "To Leslie" koji govori o ženi koja se bori sa zavisnošću od alkohola nakon što je pre nekoliko godina osvojila veliki dobitak na lutriji.

Film je koštao oko milion dolara, a reditelj Martin Morris je tvrdio da  ne može priuštiti ni reklamu za film, pa je zbog toga imao samo ograničeno prikazivanje u bioskopima.

Kejt Blanšet koja se smatra jednom od favoritkinja za Oskara za najbolju glumicu u filmu Tar, govorila je u korist filma tokom dodele  nagrade Critic's Choice.

Remek-delo

Ona je ovaj film nazvala "remek-delom" i za glavnu glumicu  Andrea Riseborough izjavila  da zaslužuje da "osvojii svaku nagradu koja postoji i sve one koje još nisu izmišljene".

Glumica Kejt Vinslet  je njen nastup nazvala "jednom od najboljih izvedbi koje je ikada videla u životu".

Printscreen/YouTube/Momentum Pictures
 

Džejn Fonda smatra  da je Riseborough dala "hrabru i nepoštednu izvedbu", dok je Edvard Norton rekao da je pokazala "najpotpunije predanu, emocionalno duboku, fizički mučnu izvedbu koju je video u poslednje vreme, izuzetno sirovu i potpuno lišenu izvođačkih gluposti".

Dženifer Aniston je njenu glumu nazvala "predivnom ", a Helen Hant je rekla: "Ako glasate za uloge, nemojte to činiti dok ne vidite Andreu Riseborough."

Printscreen/YouTube/Momentum Pictures
 

Inače, film je zaradio samo 23.000 dolara a može se pogledati na Aple striming platformi za sedam dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike