Andrija Milošević šokirao objavom na društvenim mrežama: Konačan kraj (FOTO)

31.12.2022

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Posle četiri godine uspešnog rada pozorište „Teatar na Brdu“ spušta zavesu

Andrija Milošević šokirao objavom na društvenim mrežama: Konačan kraj (FOTO)
Andrija Milošević - Copyright Promo/Nikola Radojčić

Glumac Andrija Milošević objavio je na svojim profilima na društvenim mrežama da pozorište Teatar na Brdu, koje je osnovao sa kolegom Viktorom Savićem, prestaje sa radom.

Milošević je naveo da nije došlo do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica i da Teatar na Brdu više neće postojati u sali u kojoj je do sada bio, u prostoru Kulturnog centra Čukarica, u Turgenjevoj ulici, na Banovom brdu.

 

 

Veliki uspesi za samo četiri godine rada

Glumci su podsetili na velike uspehe koje je Teatar na Brdu postigao za samo četiri godine rada, od koje godinu i po dana nije radio u punom kapacitetu zbog pandemije koronavirusa.

"Ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio! 28. novembra 2018. premijerom predstave ‘Šećer je sitan osim kad je kocka’, otvorili smo scenu Teatra na Brdu. Od tada brojimo: 394 odigrane predstave, 125.196 izdatih ulaznica, 8.997.403,00 dinara je zahvaljujući tome uplaćeno na račun Kulturnog centra Čukarice na ime zakupa sale“.

Promo/Vladimir Jablanov
 

Zahvalnost na ljubavi i podršci

Kako se navodi na Instagram profilima Savića i Miloševića, kroz scenu Teatra na Brdu je prošlo preko 30 najeminentnijih glumaca, reditelja i dramaturga"

"Energiju našem Teatru su takođe davali i mnogi mladi stvaraoci koje smo angažovali i na taj način ih afirmisali u umetničkom svetu. Dali smo priliku studentima da rade kao razvodnici, scenografima i kostimografima da sarađuju sa nama. I svi smo davali svoj maksimum" - istakli su Savić i Milošević.

Andrija Milošević Promo/Nikola Radojčić
 

Na kraju su se publici i kolegama zahvalili na ljubavi i podršci napisavši da su učinili sve da ih učine srećnim i da će o daljim aktivnostima javnost biti blagovremeno obaveštena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike