Jurica Pađen uzvraća na optužbe Džonija Štulića: Nema tog rešenja od kojeg on neće napraviti problem

19.12.2022

17:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Lider grupe „Aerodrom“ nedavno se našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji frontmen „Azre“ zamerio što je njegove memorabilije ustupio novoosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu

Jurica Pađen uzvraća na optužbe Džonija Štulića: Nema tog rešenja od kojeg on neće napraviti problem
Jurica Pađen - Copyright Promo/Lupino

Jurica Pađen i „Aerodrom“ sviraće, posle nekoliko godina, ponovo u Beogradu. Zagrebačka grupa će, sa još osam bendova, nastupiti na Rock Star Festu u subotu, 24. decembra, u Hali 4 Beogradskog sajma.

Promo/Lupino
 

Lider grupe, Jurica Pađen, kaže da ranije nije bilo uslova za koncert u srpskoj prestonici.

- Mi bismo voleli da smo više svirali u Beogradu, ali zbog raznih okolnosti to se nije ostvarilo. Procena našeg manadžera bila je da je ovaj koncert nešto što odgovara bendu, a mi smo to sa zadovoljstvom prihvatili - kaže Pađen i dodaje da će publika na Sajmu moći da čuje sve najveće hitove „Aerodroma“, od “Fratela” i “Obične ljubavne pjesme” do “24 sata dnevno”, „Tvoje lice“ i “Šta si u kavu stavila“.

Promo/Lupino
 

Sukob sa Štulićem

Nedavno se Jurica našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji lider „Azre“ Džoni Štulić zamerio što je njegove memorabilije ustupio novoosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu.

Pađen, međutim, nije ljut na muzičara sa kojim je godinama delio binu kao član jedne od kultnih grupa sa ovih prostora.

Promo/Lupino
 

- Nema tog rešenja od kojeg moj bivši saradnik neće napraviti problem. Možda ga to zabavlja, a možda je i zaboravio da sam ga nazvao da ga pitam za dozvolu da njegove memorabilije prosledim Aleksandru Črčeku, osnivaču Muzeja novog vala. Bilo kako bilo, objavljen je listing poziva sa mog broja, evidentiran prilikom poziva u Holandiju preko mog telefonskog operatera. Tako da… sve je jasno - smatra Pađen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike