Američka serija snimana u Beogradu: „Mornarički specijalci“ uskoro na malim ekranima (FOTO/VIDEO)

14.12.2022

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Priča prati privatne i profesionalne živote članova elitne jedinice mornaričkih foka dok treniraju, planiraju i izvršavaju neke od najopasnijih misija

Američka serija snimana u Beogradu: „Mornarički specijalci“ uskoro na malim ekranima (FOTO/VIDEO)
Serija "Mornarički specijalci" - Copyright Promo/RTS

Američka vojna akciona serija „Mornarički specijalci“ čiji je autor Bendžamin Kavel, stiže na Prvi program RTS-a 16. decembra. Producira je CBS Studios, a zanimljivo je da je snimana i u Beogradu.

Serija prati privatne i profesionalne živote članova elitne jedinice mornaričkih foka dok treniraju, planiraju i izvršavaju neke od najopasnijih misija, koje SAD od njih traži.

Promo/RTS
 

Džejson Hejz je cenjen i posvećen vođa tima čiji porodični život pati zbog njegovog vojnog angažmana. Njegov tim uključuje osobe od poverenja: Reja Perija, najdugovečnijeg operativca s kojim se sjajno razume, Sonija Kvina, veoma odanog vojnika šarenolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem i Kleja Spensera, mladog SEAL-ovca druge generacije, nezasitnog poriva i predanosti.

Tajne misije širom sveta

Ključni za uspeh tima su analitičarka CIA-e Meni Elis, koja je žrtvovala sve u želji da iskoreni zlo i uništi terorizam, kao i Lisa Dejvis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura, odgovorna za opremanje tima opremom potrebnom za svaku misiju.

Promo/RTS
 

Spremni da krenu u tajne misije širom sveta u tren oka i znajući koliki to danak uzima njima i njihovim porodicama, ovaj tim pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost čak i kad se suoči s malim izgledima.

Uloge tumače Dejvid Borijanaz, Maks Tiriot, Džesika Pare, Nil Braun Mlađi, A. Dž. Bakli i Toni Traks.

Promo/RTS
 

Serija će se emitovati radnim danima u terminu oko 23 časa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike