„Sreda“ više nije na tronu: Ovo je trenutno najgledanija serija na Netfliksu (FOTO/VIDEO)

13.12.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Izazvala je brojne reakcije među gledaocima, a neki su čak zapretili da će otkazati pretplatu ako se dokumentarac ne ukloni s platforme

„Sreda“ više nije na tronu: Ovo je trenutno najgledanija serija na Netfliksu (FOTO/VIDEO)
Džena Ortega u seriji "Sreda" - Copyright Profimedia

Nakon što je pune dve nedelje provela u vrhu gledanosti na globalnom nivou seriju „Sreda“ s trona je svrgnuo dokumentarac „Hari i Megan“.  

Dokumentarna serija prati život vojvode i vojvotkinje od Saseksa nakon napuštanja kraljevske porodice i predmet je brojnih kontroverzi otkako se pojavila na Netfliksu.

Prva epizoda dugoočekivanog dokumentarca emitovana je 8. decembra i izazvala je brojne reakcije među gledaocima, a neki su čak zapretili da će otkazati pretplatu ako se dokumentarac ne ukloni s platforme.

Profimedia
 

Zarada od preko 100 miliona dolara

Uprkos kritikama, ova serija će popularnom paru doneti zaradu od 112 miliona dolara i predviđa se da će biti jedna od najgledanijih dokumentarnih serija koje je Netfliks emitovao.

Pre objave dokumentarca, princa Harija su pitali zašto su on i Megan odlučili da sa celim svetom podele svoju priču.

- Niko ne vidi šta se događa iza zatvorenih vrata. Morao sam učiniti sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju porodicu - rekao je za magazin People, prenosi index.hr.

Profimedia
 

Reakcija Bakingemske palate

Zvanični sinopsis ovog projekta glasi: "U dokumentarnoj seriji bez presedana, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dele drugu stranu svoje ljubavne priče. Kroz šest epizoda, serija istražuje njihove početke i izazove koji su ih doveli do toga da su se osećali prisiljeno da se povuku iz kraljevske porodice. ’Hari i Megan’ je dosad neviđen pogled na jedan od parova o kojem se najviše raspravlja u istoriji britanske kraljevske porodice.“

Profimedia
 

Poslednje tri epizode dokumentarca biće emitovane 15. decembra, dok će u januaru biti objavljeni Harijevi memoari pod nazivom „Spare“ (Rezervni).

Bakingemska palata je poručila da neće komentarisati seriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike