Plavi tepih za "Avatar" u Holivudu: Premijera bez Džejmsa Kamerona i Kejt Vinslet (FOTO/VIDEO)

13.12.2022

12:30

0

"Čovek planira, a Bog se smeje", poručio proslavljeni reditelj koji je izolovan

Plavi tepih za "Avatar" u Holivudu: Premijera bez Džejmsa Kamerona i Kejt Vinslet (FOTO/VIDEO)
Zoe Saldana - Copyright Profimedia

Nakon Londona premijera filma "Avatar: Put vode" održana je sinoć i u Los Anđelesu.

Umesto standardnog crvenog tepiha, uobičajenog za premijere, u skladu sa celim filmom vodeće zvanice dočekao je plavi tepih. Ovog puta bez reditelja Džejmsa Kamerona i Kejt Vinslet.

Proslavljeni režiser morao je da propusti holivudsku premijeru nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom nakon povratka iz Tokija.

Profimedia
 

Izolovan sam

- Ja sam u Los Anđelesu, upravo sam se vratio iz Tokija, i uspeo sam da pokupim virus u avionu, tako da sam izolovan i ne mogu da idem na svoju premijeru večeras. A znate kolikom sam broju ljudi rekao: "Videćemo se na premijeri." Pa, pretpostavljam da nećemo. Čovek planira, a Bog se smeje" - izjavio je Кameron za Deadline.

Premijeri nije prisustvovala ni Kejt Vinslet ali razlog nije poznat s obzirom na to da se pojavila na svetskoj premijeri u Londonu.

U centru pažnje Zoe Saldana

Na premijeri u Los Anđelesu veliku pažnju privukla je glavna glumica Zoe Saldana, čija je nedavna izjava da se "zaglavila" u filmskim franšizama kao što su "Avatar", "Čuvari galaksije" i "Zvezdane staze" podigla prašinu u Holivudu.

- Ali znate, mislim da je, kada sam osnovala svoju porodicu, postalo teško izdržati teret oba sveta i pritom zadovoljiti svoju radoznalost da igram različite likove. Ali srećna sam što sam deo tih univerzuma, uvek sam bila srećna - izjavila je ova glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike