Tejlor Svift snima svoj prvi film: U ekipi nagrađenoj Oskarom

12.12.2022

13:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ključni detalji, poput zapleta i kastinga, čuvaju se u tajnosti

Tejlor Svift snima svoj prvi film: U ekipi nagrađenoj Oskarom
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Tejlor Svift debitovaće kao reditelj u filmu kompanije Searchlight Pictures. Pevačica, kompozitorka i rediteljka napisala je originalni scenario, koji će producirati Oskarom nagrađeni studio filmova “Zemlja nomada” i “Oblik vode”.

Drugi ključni detalji, poput zapleta i kastinga, čuvaju se u tajnosti.

- Tejlor je umetnica i pripovedač koji se javlja jednom u generaciji. Istinska je radost i privilegija sarađivati sa njom dok kreće na ovo uzbudljivo i novo kreativno putovanje - rekli su predsednici ove kompanije Dejvid Grinbaum i Metju Grinfild.

Profimedia
 

Jedina u istoriji koja je osvojila dve MTV nagrade za režiju

Tejlor Svift nedavno je postala jedina solo umetnica u istoriji koja je dobila dve nagrade za najbolju režiju na dodeli MTV video muzičkih nagrada za svoj rad na ostvarenjima “All Too Well: The Short Film” i “The Man”.

Dobitnica je 11 Gremi nagrada i jedina umetnica koja je osvojila nagradu za album godine u tri navrata. U oktobru je objavila “Midnights”, svoj 10. studijski album.

Tokom karijere Tejlor je stekla reputaciju izvođača koji se neprimetno kreće kroz muzičke žanrove, uključujući pop, kantri, indi folk i alternativni rok.

Profimedia
 

Kratki, 14-minutni film “All Too Well: The Short Film” koji je napisala i režirala, prikazan je na filmskom festivalu u Trajbeki i Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2022, navodi Headliner. Sviftova se pojavila u filmovima “Valentine’s Day”, “Cats” i ovogodišnjem ostvarenju Dejvida O. Rasela “Amsterdam”. Poslednja dva su doživela uspeh, ali je ona u njima imala male uloge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike