Prvi pogled na Harisona Forda u petom nastavku Indijane Džonsa: Legenda se vratila po više sreće i slave (FOTO/VIDEO)

19.11.2022

19:20

0

Biće ovo do sada najuzbudljivija priča o arheologu avanturisti

Prvi pogled na Harisona Forda u petom nastavku Indijane Džonsa: Legenda se vratila po više sreće i slave (FOTO/VIDEO)
Harison Ford kao Indijana Džons - Copyright Profimedia

Ako su nas nešto naučili filmovi o Indijanu Džonsu to je da pravo blago nikad ne ostaje neotkriveno, navodi svetski magazin "Empire" koji prvi u svetu daje  uvid svim obožavaocima  na Harisona Forda u najnovijem nastavku o čuvenom arehologu Indijanu Džonsu.

"Legenda se vratila", poručuju na Tviteru.

Kako tvrde biće ovo najuzbudljiviji od svih nastavaka jer se " najveći akcioni heroj svih vremena u 2023. godini vraća po još više sreće i slave".

Harison Ford je gotovo kroz suze, na Diznijevoj konferenciji us eptembru, opisao nastavak kao film koji će „oduvati“ gledaoce i naglasio da je oduševljen što je ponovo bio deo ove priče i dodao: „Možda... to je to, neću više padati zbog vas!“.

Borba sa nacistima

U trejleru za film, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima sledećeg leta, i koji se još uvek vodi kao „Indijana Džons 5“, prikazan je profesor i arheolog kako pretura po misterioznim arhivama i pokušava da poduči svoje učenike.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Uzimajući u obzir činjenicu da je prethodni film izašao 2008. godine, kao i mogućnost da ćemo Forda poslednji put gledati u ovoj ulozi, uzbuđenje je već ogromno među obožavaocima franšize.

Zbog toga ne čudi da se piše i priča o brojnim specijalnim efektima koje možemo da očekujemo, kao i teorije o scenariju koji uključuje naciste, oštroumne dosetke, misterije smeštene u egzotične delove sveta i još mnogo toga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike