Dosadan i blag povratak posrnule zvezde: Lindzi Lohan u prvom Netfliksovom prazničnom filmu (FOTO/VIDEO)

14.11.2022

08:51

0

Autor: Dejan Ćirić

One koji se nadaju nečem sjajnom čeka razočarenje, smatraju kritičari

Dosadan i blag povratak posrnule zvezde: Lindzi Lohan u prvom Netfliksovom prazničnom filmu (FOTO/VIDEO)
Lindzi Lohan u filmu Falling for Christmas - Copyright Profimedia

Na Netfliksu je objavljen prvi ovogodišnji božićni film. Romantična komedija „Falling for Christmas“ ujedno je i povratak nekadašnje dečje zvezde Lindzi Lohan Lohan na male ekrane.

Zvanični sinopsis filma glasi: „Tek verena razmažena naslednica hotela doživljava nesreću na skijanju. Pritom gubi pamćenje i o njoj počinje da brine zgodni vlasnik vikendice i njegova prerano sazrela ćerka u danima koji prethode Božiću.

Profimedia
 

Za ovaj film glumica je snimila i božićnu pesmu, obradu klasika „Jingle Bell Rock“.

Mišljenje kritičara

Ova romantična komedija privukla je veliku pažnju filmskih kritičara jer se radi o svojevrsnom povratku Lindzi glumi, ali kritike nisu baš pozitivne, dok na IMDb-u film ima ocenu 5.7.  

"Povratak zvezde je blag i dosadan kao i bilo koja druga niskobudžetna romansa, ali služi kao snažan podsetnik na njenu samouverenu prisutnost na ekranu. Privlačnost pravog povratka Lindzi Lohan vezana je više za naslov, nego za sitna slova, a prva glavna uloga problematične zvezde u protekloj deceniji važnija je od onoga što ovo zapravo jeste", glasi početak recenzije u Gardijanu.

Profimedia
 

"Iako bi njena prisutnost u filmu ’Falling for Christmas’ mogla da podigne očekivanja iznad onih koja se obično imaju za film ovakvog kalibra, scenario se ništa ne razlikuje od bilo kojeg drugog filma u ovo doba godine. Uz niska očekivanja postoji određena pozadinska gledljivost za one koji poznaju formulu i uživaju u njoj, ali one koji se nadaju nečem sjajnom čeka razočarenje", navodi Bendžamin Li u recenziji za Gardijan, prenosi index.hr.

Ipak, svetla tačka ove recenzije je povratak Lohanove. "Film ne pokušava, niti treba da razbije kalup, ne mora ni da bude toliko dobar, dovoljno je da bude prolazan za one koji se uzbude zbog praznika barem dva meseca ranije. Film će nestati iz glave pre nego što dođe veliki dan, ali nadamo se da će njen povratak biti dar koji će nastaviti da daruje."

Profimedia
 

Lindzi o filmu

- "Falling For Christmas“ je tako osvežavajuća, dirljiva i zabavna romantična komedija. Posebno su zabavne bile scene kaskaderskih poduhvata, jer to nisam imala priliku da doživim u svojim filmovima. Na primer, kad letim s brda i pokušavam da skijam, a zapravo mi baš i ne ide. Nedostaje mi snimanje filmova - rekla je glumica u intervjuu za Netfliks.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike