Veliki povratak Šade: I kakve veze sa tim ima Bred Pit? (VIDEO)

12.10.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Njen poslednji studijski album bio je “Soldier of Love” iz 2010. godine

Veliki povratak Šade: I kakve veze sa tim ima Bred Pit? (VIDEO)
collage(1) - Copyright Bred Pit, Šade/Profimedia

Čuvena Šade je snimila materijal za novi album u studiju Miraval u Francuskoj, koji su nedavno renovirali i ponovno otvorili Bred Pit i producent Dejmijen Kvintard.

U intervjuu za Billboard Bred Pit i njegov poslovni partner i producent Kvintard ispričali su da je Šade često boravila u Miravalu sve do obnove. Kvintard je govorio o Šade Adu, rekavši da je mogla da se oseti ljubav koju su ona i bend gajili prema ovom studiju.

Šade/Profimedia
 

- Ostvarenje sna je videti kako se ovo mesto ponovno aktivira - naglasio je Kvintard i dodao:

- Bili smo presrećni kada je Šade stigla, kao i zbog činjenice da je upravo ona prva umetnica koja će ponovno snimati u studiju. Neki od sjajnih trenutaka u studiju su kada spojite prošlost s budućnošću.

Muzika stvorena u Miravalu verovatno će biti i veliki povratak Šade Adu i prvi novi materijal od singla “Flower of the Universe” iz 2018. godine, koji se pojavio na soundtracku filma “Ave DuVernay A Wrinkle in Time”. Njen poslednji studijski album bio je “Soldier of Love” iz 2010. godine.

Šade je bila jedna od mnogih izvođača koji su često posećivali Miraval Studio pre nego što su imanje kupili Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli 2011. godine.

Pink Floyd je na tom mestu snimio album “The Wall”, grupa The Cure “Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me”, a u studiju su radila i druga čuvena imena poput AC/DC, Kortni Lav, Stinga, grupe „Wham!“ i mnogih drugih, navodi Headliner.

Bred Pit i Kvintard su u potpunosti obnovili legendarni studio koji ponovo počinje da radi posle punih 20 godina pauze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike