Brus Vilis više neće snimati nove filmove, ali će „igrati“ u njima: Za sve je potrebno samo nekoliko dana (VIDEO)

30.09.2022

10:30

0

Stvoren je „digitalni blizanac“ holivudske zvezde

Brus Vilis više neće snimati nove filmove, ali će „igrati“ u njima: Za sve je potrebno samo nekoliko dana (VIDEO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Brus Vilis i dalje može da se pojavljuje u filmovima nakon što je prodao prava na svoj imidž Deepcake-u, kompaniji sa sedištem u Delaveru, koja je osnovana prošle godine, pre nego što mu je postavljena dijagnoza afazije.  

Inženjeri na veb platformi za optimizaciju sadržaja zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji, stvorili su Vilisovog ultra-realističnog "digitalnog blizanca", stavljajući slike njegovog lica u svoju mrežu.

Profimedia
 

U martu ove godine porodica slavnog glumca objavila je vest da se Vilis povlači iz glume zbog svog stanja, neurokognitivnog poremećaja koji utiče na sposobnost obolelih da govore i razumeju jezik.

U avgustu 2021, Brusov „blizanac" je debitovao tako što je njegovo lice "nakalemljeno" na čoveka koji se zovi Konstantin Solovjov za reklamu za ruski telekomunikacioni gigant MegaFon.

Sada je inženjerima potrebno samo "tri ​​do pet dana" da ponovo stvore Vilisa u projektima.

Brus Vilis u filmu "Umri muški" Profimedia
 

- Svidela mi se preciznost sa kojom je napravljen moj lik. To je mini-film u mom uobičajenom žanru akcione komedije - izjavio je Vilis i dodao:

- Za mene je to odlična prilika da se vratim u prošlost. Sa pojavom moderne tehnologije, čak i kada sam bio na drugom kontinentu, mogao sam da komuniciram, radim i učestvujem u snimanju. To je veoma novo i zanimljivo iskustvo i zahvaljujem celom timu.

Glumac koji je zaradio preko 9,4 milijarde dolara širom sveta za svoje filmove, ima još tri akciona trilera koja se očekuju, a koje je snimio prošle godine, pre dijagnoze afazije i kasnijeg penzionisanja.

U narednom filmu gledaćemo ga kao detektiva veterana Džejmsa Najta u akcionom trileru Edvarda Drejka "Detective Knight: Rogue", koji će se  američkim bioskopima pojaviti 21. oktobra, piše Daily Mail.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike