Kopola širi zvezdanu glumačku ekipu svog novog filma: Još dva poznata imena u „Megalopolisu“ (FOTO)

02.09.2022

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Zanimljiv podatak je da će se među glumcima u ovom ostvarenju naći i rediteljeva sestra Talija Šajer, koja je igrala i u "Kumu"

Kopola širi zvezdanu glumačku ekipu svog novog filma: Još dva poznata imena u „Megalopolisu“ (FOTO)
profimedia-0023021655 - Copyright Profimedia

Proslavljeni reditelj Frensis Ford Kopola uveliko se sprema za snimanje još jednog velikog filma pod nazivom „Megalopolis“.

Kako su ranije preneli svetski mediji tvorac kultnog filma „Kum“ je za svoj novi projekat odabrao vrhunsku glumačku ekipu holivudske A liste, pa ćemo tako u glavnim ulogama gledati Adama Drajvera, Foresta Vitakera, Kejt Blanšet, Mišel Fajfer, Zendeju, Džona Vojta, Džesiku Lang, Lorensa Fišburna, Natali Emanuel, Džona Vojta i mnoge druge.

Profimeda
 

Radnja filma, za koji je Kopola pisao i scenario, smeštena je u Njujork, pre 11. septembra, gde arhitekta pokušava da stvori utopiju u gradu.

Kako je najavio sam reditelj, film će biti ep velikih razmera i ostvarenje njegove dugogodišnje ambicije da napravi veliko delo koristeći sve što je naučio tokom svoje duge karijere. On je ovaj film još opisao kao epsku priču o političkim ambicijama, genijalnosti i suprostavljenoj ljubavi.

Profimedia
 

Upravo je objavljeno da se glumačkoj ekipi pridružuju i glumci Šaja Labaf i Džejson Švarcman.

Džejson Švarcman/Profimedia
 

Zanimljiv podatak je da će se među glumcima u ovom ostvarenju naći i Kopolina sestra Talija Šajer, koja je igrala i u "Kumu".

Snimanje počinje krajem ove godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike