Dikaprio i Skorseze snimaju šesti zajednički film: I ovog puta su odabrali intrigantnu priču

31.07.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Do sada su sarađivali na ostvarenjima „Avijatičar“, „Bande Njujorka“, „Dvostruka igra“, „Zatvoreno ostrvo“ i „Vuk sa Vol strita“

Dikaprio i Skorseze snimaju šesti zajednički film: I ovog puta su odabrali intrigantnu priču
Copyright Profimedia

Holivudski tandem koji uvek garantuje odličan film - Leonardo Dikaprio i Martin Skorseze ponovo će se sarađivati na adaptaciji romana "Opklada: Priča o brodolomu, pobuni i ubistvu".

Kuriozitet je to što će roman, koji je napisao Dejvid Gren, biti objavljen tek na proleće sledeće godine, a kako prenosi Hollywood Reporter prava na ovo ostvarenje otkupio je Apple Original Films.

Leonardo Dikaprio Profimedia
 

Radnja romana se odvija u 1700-im godinama i opisuje titularni britanski pomorski brod i njegovu posadu. Nakon što je španska misija lova na blago pošla po zlu, dogodio se brodolom „Vagera“ u blizini udaljenog ostrva kraj obale Patagonije.

Među preživelima se javlja anarhija i brutalno, gotovo životinjsko nasilje. Kada se oni koji su ostali posle šest meseci vrate u civilizaciju, naći se na suprotstavljenim stranama sudskog procesa ogromnih razmera, prepunog optužbi za ubistva i izdaju, ne bi li se otkrilo šta se zasta dogodilo tokom boravka mornara u divljini.

Profimedia
 

Ovo je šesti film na kome Dikaprio i Skorseze zajedno rade. Do sada su snimili ostvarenja „Avijatičar“, „Bande Njujorka“, „Dvostruka igra“, „Zatvoreno ostrvo“ i „Vuk sa Vol strita“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike