Sajber verzija sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“: Muzički vremeplov Ramba Amadeusa (VIDEO)

19.08.2022

16:00

0

U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama

Sajber verzija sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“: Muzički vremeplov Ramba Amadeusa (VIDEO)
Spot Mujo kuje Foto Aida Redzepagic - Copyright Promo/Aida Redžepagić

Kultni muzičar  Rambo Amadeus i njegovih pet  Winnetou-a održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu.

U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama, Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following  predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen pa sve do daleke  2063.

- Moje pesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gde nas izvesno čekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo.

Promo/LongPlej
 

Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovek svojim trudom može da izmeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju - tvrdi ovaj kultni muzičar.

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča.

- Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo  preko veze, namenjen je samo neizečivim poštovaocima mog rada - naveo je  Rambo.

Nastup u Botaničkoj bašti Jevremovac predstavlja nastavak kultnih koncerata Rambo  Amadeusa  prekinutih pandemijom korone.

Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, “cyber flamenko” verziju sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“, snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike