Konstrakta vežba bacanje peškira u publiku: Najveća domaća zvezda u nedelju na Beer festu (VIDEO)

17.08.2022

07:30

0

Organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone

Konstrakta vežba bacanje peškira u publiku: Najveća domaća zvezda u nedelju na Beer festu  (VIDEO)
konstrakta (3) - Copyright AP Photo/Luca Bruno

Uoči početka devetnaestog Beer Festa, koji će od četvrtka do nedelje biti održan na Ušću u Beogradu, jedna od najvećih zvezda festivala Konstrakta, koja će nastupiti na glavnoj bini u nedelju, 21. avgusta, obišla je izgradnju festivala i pozvala svoje obožavaoce na Beogradski festival piva.

- Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice - izjavila je razgledajući binu, "Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće!" - oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva.

- Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu - nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

Foto: Milan Savić
 

Beogradski festival počinje sutra, a pripreme su u punom jeku.

Organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, Cloud zonom, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30h, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.

Kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta od 18h do 3h i tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i brojni drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike