Potpuno neverovatna transformacija Entonija Hopkinsa: "Večna kolekcija" likova iz filmova (FOTO)

18.08.2022

10:30

0

Odlučio je da se "preseli" u 3D mrežu virtuelnih svetova takozvani metaverzum

Potpuno neverovatna transformacija Entonija Hopkinsa: "Večna kolekcija" likova iz filmova (FOTO)
profimedia-0645828385 - Copyright Profimedia

Glumac Entoni Hopkins ne samo da je u svojoj devetoj deceniji glumački aktivan već je i u toku sa najsavremenijim trendovima.

Naime, odlučio je da se "preseli" u 3D mrežu virtuelnih svetova takozvani metaverzum.

Glumac koji je osvojio Oskara, udružio se sa kreatvnim studijom Orange Comet i pokrenuo svoju prvu NFT kolekciju nazvanu "Večna kolekcija" koja je sastavljena od likova iz filmova u kojima je glumio.

- Kao umetniku sjajno je otkriti NFT kao novi izraz. Hvala Orange Comet što je uspeo da ovekovoči ovog starca. "Večna kolekcija" je napravljena od Jungovih arhetipova koje je sam konceptualizovao kad sam gradio lik - napisao je na svom Instagram nalogu Hopkins.

Inače, Jungovi arhetipovi su psihički pandan instiktima.

Kako je Hopkins objasnio na online konferenciji za novinare metaverzum "nudi neverovatnu priliku da se povežete sa publikom na jedan potpuno drugačiji način".

Profimedia
 

- Ja sam najverovatnije najstariji momak u NFT zajednici i na društvenim mrežama, što dokazuje da je sve moguće u kojem god da ste uzrastu - rekao je Hopkins.

"Večna kolekcija" ima za cilj da "konceptualizuje" 10 različitih arhetipova likova koje je Hopkins igrao tokom svoje filmske karijere, uključujući i Hanibala Lektora iz filmu "Kad jaganjci utihnu".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Variety

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike