Entoni Hopkins objavio snimak koji je oduševio fanove: Za klavirom u posebnom društvu (VIDEO)

13.01.2022

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Čuveni glumac sa 3,4 miliona pratilaca na Instagramu i 7,7 na Fejsbuku svakodnevno deli zanimljive aktivnosti i zapažanja

Entoni Hopkins objavio snimak koji je oduševio fanove: Za klavirom u posebnom društvu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Ukoliko pratite ser Entonija Hopkinsa na društvenim mrežama, sigurno ste primetili njegovu neverovatnu životnu energiju kojom pleni u devetoj deceniji života.

Naime, on je 31. decembra 2021. napunio 84 godine, a sa 3,4 miliona pratilaca na Instagramu i 7,7 na Fejsbuku svakodnevno deli zanimljive aktivnosti i zapažanja.

Otvorio je i nalog na TikToku, koji mu je proteklih meseci služio da bar malo razveseli ljude u vreme pandemije.

Profimedia
 

Mnogo je uloga po kojima ga pamtimo, a svako njegovo pojavljivanje na filmu, čak i u epizodama, ravno je remek-delu. Prošle godine je osvojio drugog Oskara u karijeri za maestralnu ulogu u filmu „Otac“ i tako postao najstariji dobitnik ove prestižne filmske nagrade u istoriji dodele.

Poznato je takođe da je glumac multitalentovan, te da se osim glumom, bavi i muzikom, svira klavir i komponuje, da slika, ali i da voli da gaji cveće, te da veoma često svojoj mački priređuje koncerte.

Za sebe kaže da je samotnjak koji nema mnogo kontakata i veza sa ljudima, ali njegove aktivnosti pokazuju da nije toliko ravnodušan kako ističe.

Profimedia
 

Čuveni glumac je pre nekoliko dana objavio sjajan snimak koji je oduševio njegove fanove, na kome svira klavir u društvu svoje mačke koja uživa toliko da u ovom slučaju video svakako govori više od bilo koje reči.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike