Anđelina Džoli i Selma Hajek na premijeri filma "Večni": Glamurozno veče uz slavne glumce (FOTO/VIDEO)

19.10.2021

17:32

0

Autor: M. Cukić

Crvenim tepihom su se prošetali i prisutne pozdravili reditelj i glumac Taika Vaititi sa svojom partnerkom, pevačicom Ritom Orom, dok su ponos i podršku Anđelini Džoli pružila njena deca

Anđelina Džoli i Selma Hajek na premijeri filma "Večni": Glamurozno veče uz slavne glumce (FOTO/VIDEO)
195995_m101821a-0606_orig(1) - Copyright Promo / MCF

Iz Marvelovog studija uskoro u bioskope stiže film "Večni" koji je sinoć imao svoju svečanu premijeru u Los Anđelesu.

Publika je uzbuđeno ispratila svoje superheroje na crvenom tepihu koje je predvodila rediteljka filma Kloe Džao, dok su prisutne pozdravili Anđelina Džoli koja igra Tenu, Selma Hajek u ulozi vođe Večnih Ajak, Ričard Maden, Kit Harington, Džema Čen, Kumail Nandžiani, kao i Lia Mekhju, Brajan Tajri Henri, Lori Ridlof, Beri Kiofen i Don Li.

Promo / MCF
Anđelina Džoli i Selma Hajek

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

 

Crvenim tepihom su se prošetali i prisutne pozdravili reditelj i glumac Taika Vaititi sa svojom partnerkom, pevačicom Ritom Orom, dok su ponos i podršku Anđelini Džoli pružila njena deca.

Promo / MCF
Premijera filma "Večni"

Ovaj uzbudljivi filmski spektakl je imao najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti i to sa razlogom, a rediteljka ostvarenja je dobitnica nagrade Oskar Kloi Žao ("Zemlja nomada"), koja je savršeno ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu, koja podrazumeva različitosti, šarolikost rasa, rodova, seksualnosti i etniciteta.

 
Od 11. novembra film "Večni" započinje svoj bioskopski život.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike