Branka Katić i Nikola Kojo u klinču: Nova serija koja će vas prikovati za male ekrane (FOTO/VIDEO)

13.08.2022

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Kroz priče glavnih junaka saznaćemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji

Branka Katić i Nikola Kojo u klinču: Nova serija koja će vas prikovati za male ekrane (FOTO/VIDEO)
Branka i Nikola kao Mira i Velja, produkcija Rezima - Copyright Serija "U klinču" Promo/RTS/Režim produkcija

Nova porodična serija "U klinču", čiju ekipu predvode proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, a upotpunjuju mlade nade poput regionalne muzičke zvezde Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaž, stiže na Prvi program RTS-a.

Serija će imati 30 epizoda koje će se od 29. avgusta emitovati svakog radnog dana od 20 časova.

Serija "U klinču" Promo/RTS/Režim produkcija
 

Serija "U klinču", nastala u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Režim“ iskrena je priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije.

Gledaoci će upoznati porodicu Kovač - bračni par Miru i Velju (Katićeva i Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka saznaćemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Serija "U klinču" Promo/RTS/Režim produkcija
 

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

Mlađi članovi ekipe (Teodora Dragićević, Ivana Zečević, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović...) imaju priliku da stanu rame uz rame glumačkim veličinama poput Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića i Sergeja Trifunovića.

Serija „U klinču“ nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike