Vojaž otkriva detalje serije „U klinču“: Šta krije kafana "Trst"? (FOTO)

20.04.2022

15:30

0

Od 1. marta, kada je pala prva klapa, snimalo se na desetak lokacija

Vojaž otkriva detalje serije „U klinču“: Šta krije kafana "Trst"? (FOTO)
U klincu CECA&VOYAGE 15.03.2022. RN (25) - Copyright Foto RTS: Gordan Jović, Nikola Ristić

Ekipa serije „U klinču“ uskoro stiže do polovine snimanja.

Trideset epizoda tinejdž drame čiju režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević, premijerno će se emitovati od jeseni, na Prvom programu RTS-a.

Serija koja će svakog radnog dana od 20 časova ispred malih ekrana okupiti celu porodicu, prikazuje izazove s kojima se suočavaju tinejdžeri, ali i njihovi roditelji.

Od 1. marta, kada je pala prva klapa, snimalo se na desetak lokacija.

Foto RTS: Gordan Jović, Nikola Ristić
 

Kada nakon bokserskog meča ili treninga Aljoša, jedan od glavnih likova, odloži rukavice, najčešće možemo da ga vidimo u kafiću „Trst“, koji je u seriji utočište mlađe generacije. Upravo na tom setu, ekipa vredno radi poslednjih dana.

- „Kafana 'Trst' je jedna od ključnih lokacija u samoj seriji zato što je to jedno gnezdo čitavog Aljošinog društva u kome su i Vanja i Simke i mnogi drugi, da ne otkrivamo mnogo, gde se na kraju svi nađu i podele neke zajedničke probleme. I upravo ta kafana je inicijalna kapisla za neke ključne stvari koje će se dešavati u seriji - otkriva Mihailo Veruović Vojaž, glumac i muzičar.

Kroz nekoliko porodica koje su u centru pažnju oslikan je celokupan društveni milje. Kao i u pravom životu, i ovde su karte različito podeljene. Vanja koju tumači Ivana Zečević, u igru zvanu život kreće bez džokera.

Foto RTS: Gordan Jović, Nikola Ristić
 

- Vanja je jedna mlada hrabra žena. Kažem žena sa razlogom, jer je prerano odrasla sticajem okolnosti - gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju - njen otac, brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad. Ukratko hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka - objašnjava glumica Ivana Zečević.

Mlađi članovi ekipe imaju priliku da stanu rame uz rame s nekim od najvećih glumačkih imena, kao što su: Svetlana Bojković, Branka Katić, Nikola Kojo, Dragan Mićanović, Nebojša Dugalić.

Foto RTS: Gordan Jović, Nikola Ristić
 

Serija o odrastanju, sazrevanju i putu do pravih vrednosti nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a zajedno je realizuju RTS i producentska kuća „Režim“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike