Počinje snimanje trećeg nastavka serije „Bridžerton“: Kejt i Entoni tek počinju!

25.07.2022

06:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Druga sezona je imala ukupno 627.11 miliona odgledanih sati, a prva 625.49 tokom istog perioda

Počinje snimanje trećeg nastavka serije „Bridžerton“: Kejt i Entoni tek počinju!
profimedia-0673678425 - Copyright Simon Ešli/Profimedia

Serija „Bridžerton“, jedan od ultimativnih hitova Netfliksa tokom poslednjih godina, zasnovana je na serijalu od osam romana autorke Džulije Kvin, koje je za najpoznatiju striming platformu na svetu adaptirala čuvena Šonda Rajms.  

U centru priče su doživljaji porodice Bridžerton, odnosno udovice Vajolet koja ima osmoro dece, i svi oni pokušavaju da se snađu u visokom društvu regentskog perioda u Engleskoj.

Serija "Bridžerton"/Profimedia
 

Prva sezona emitovana je 25. decembra 2020. godine i za samo mesec dana emitovanja, Netfliks je objavio neverovatne rezultate gledanosti u kojima je „Bridžerton“ prevazišao do tada najpopularnije serije „The Witcher“, „Stranger Things“ i „The Queen’s Gambit“.

Dok je u prvoj sezoni akcenat stavljen na ljubavnu priču vojvode Hejstingsa i Dafni, u drugoj je bio na priči između najstarijeg brata Entonija i Kejt Šarme.

Druga sezona prikazana je u martu 2022, nadmašila je prvu i postala najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku. Imala je ukupno 627.11 miliona odgledanih sati, dok je prva sezona imala 625.49  tokom istog perioda.

Serija "Bridžerton"/Profimedia
 

Snimanje trećeg nastavka kultne serije potvrđeno je još u aprilu prošle godine, kada je objavljeno i da će se snimati četvrta sezona, a možda čak i svih osam.  

U nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight, Šonda Rajms je potvrdila da je scenario završen:

- Vraćamo se! Kejt i Entoni tek počinju. Imamo neverovatnog Džesa Braunela koji vodi glavnu reč u trećoj sezoni. U drugoj je bilo je mnogo natezanja između Kejt i Entonija, bilo je komplikacija sa porodicom, ali su se na kraju ipak pronašli. Mislim da sve tek počinje. Volela bih da se Kejt opusti još malo, da se više igra u trećoj sezoni i da na neki način zajedno plivaju u tom ljubavnom krugu. Mislim da oboje to zaslužuju - otkrila je Rajmsova.

Šonda Rajms/Profimedia
 

Velike su šanse da će Benedikt Bridžerton biti glavni lik u novoj sezoni i da će fokus biti stavljen na Penelopi odnosno ledi Visldaun i njenu romansu sa Kolinom.

Što se glumaca tiče, ponovo ćemo gledati omiljene likove, a biće i novih imena.

Premijera treće sezone "Bridžertona" planirana je za proleće 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike