Margo Robi i Kristijan Bejl u u središtu jedne od najvećih tajni: "Amsterdam" prepun spletki i ubistava (FOTO/VIDEO)

07.07.2022

15:30

0

U režiji čuvenog Dejvida O’Rasela

Margo Robi i Kristijan Bejl u u središtu jedne od najvećih tajni: "Amsterdam" prepun spletki i ubistava  (FOTO/VIDEO)
Margo Robi Kristijan Bejl - Copyright Margo Robi i Kristijan Bejl/Profimedia

Dva vojnika i bolničarka nađu se u...Amsterdamu.

Promo/MegaComFilm
 

Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima „Američka prevara“, „Džoj“, „U dobru i u zlu“, „Bokser“, za koje je i pet puta bio nominovan za najprestižniju nagradu Oskar kako za režiju, tako i za scenario, ovoga puta sa oprobanim Kristijanom Bejlom („Američka prevara“, „Bokser“ – za koji je nagrađen nagradom Oskar za najbolju sporednu mušku ulogu) na čelu glumačke ekipe koju je obogatio Robert De Niro.

Promo/MegaComFilm
 

Originalna, romantična i krimi priča o troje bliskih prijatelja (Kristijan Bejl, Margo Robi i Džon Dejvid Vašington) koji su se našli u središtu jedne od najvećih tajni u američkoj istoriji.

Promo/MegaComFilm
 

U glavnoj ženskoj ulozi obrela se Margo Robi, dobro poznata publici još od „Vuka sa Volstrita“, potom po filmovima „Ja, Tonja“, „Fokus“, „One su bombe“, poslednjih godina briljira u raznovrsnim ulogama veoma uspešnih filmskih naslova, za koje je čak dva puta nominovana za nagradu Oskar.

Zoe Saldana („Avatar“), Anja Tejlor-Džoj („Kraljičin gambit“) , Majk Majers („Ostin Pauers“), Tejlor Svift, Matijas Šunerts („Rđa i kost“) i uloga najbojeg od najboljih Roberta De Nira („Kum 2“, „Taksista“) – na čelu zvezdane glumačke postave.

Promo/MegaComFilm
 

O kakvim tajnama, spletkama, otkrićima i ubistvima je reč, koju je, sasvim izvesno, Dejvid O Rasel upakovao u sjajnu krimi dramu sa elementima komedije – „Amsterdam“, saznajte od 3. novembra u bioskopima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike