Margo Robi i Rajan Gosling na snimanju filma o čuvenoj lutki: Prve zajedničke fotografije Barbi i Kena (FOTO)

24.06.2022

09:15

0

Kako bi na što verniji način dočarali atmosferu osamdesetih na setu vlada duh tih bezbrižnih vremena

Margo Robi i Rajan Gosling na snimanju filma o čuvenoj lutki: Prve zajedničke fotografije Barbi i Kena (FOTO)
Gosling Robi - Copyright Profimedia

Snimanje filma "Barbi" u kojem glavne uloge igraju Rajan Gosling kao Ken, i Margo Robi kao Barbika, uveliko je počelo. Ovih dana pale su i prve zajedničke scene Barbi i Kena odnosno Goslinga i Robi.

Glumac se za potrebe ovog filma ofarabao u plavo, a za zajedničku scenu sa Barbi, nosio je beli kaubojski šešir, bele kaubojske čizme, košulju sa resama i kopčama. Margo Robi se kao Barbika takođe sa belim kaubojskim šeširom uklopila u scenu sa Kenom.

Foto: Profimedia
 

Kako bi na što bolji način dočarali atmosferu osamdesetih godina na snimanju filma vlada duh tih bezbrižnih vremena pa je tako i rediteljka filma Greta Gervig na setu obučena u roze i nosi slušalice koje su se nosile osamdesetih.

Rediteljka filma "Male žene" i "Lady bug" napisala je scenario za "Barbi" sa svojim dugogodišnjim partnerom Noom Baumbahom.

Mnogi se pitaju kako će na kraju izgledati film o omiljenoj lutki mnogih devojčica, a zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu" Margo Robi kaže:

- Kad čuju da ja igram Barbiku, svi pomisle "aha znam, kako će to izgledati na kraju". Naš cilj je da šta god da pomislite o filmu, očekujte nešto potpuno drugačije. Ono što i niste znali da zapravo želite" - rekla je glumica.

Foto: Profimedia
 

Planirano je da film u bioskope stigne sledeće godine kad najpopularnija lutka bude proslavljala jubilarni 60. rođendan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike