Karte u prodaji za film o najduhovitijem među bogovima! „Tor: Ljubav i grom“ (VIDEO)

29.06.2022

15:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovog leta prisustvujte najhrabrijem poglavlju Torove priče

Karte u prodaji za film o najduhovitijem među bogovima! „Tor: Ljubav i grom“ (VIDEO)
TBS-20784_R6 - Copyright Foto: MegaComFilm

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu „Tor: Ljubav i grom“ o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života.

Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca i da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru.

Ulaznice su u prodaji za letnji spektakl koji će u bioskopima biti od 7. jula.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

„Tor: Ljubav i grom“ nastavlja sa zabavom i humorom koji je poznat iz filmova „Tor: Ragnarok“ i „Čuvari galaksije“. Avantura koja će odvesti boga groma na fantastično putovanje zajedno sa simpatijama, prijateljima i nekim legendarnim likovima iz Marvelovog kinematografskog univerzuma.

Očekujte mnogo smeha, iskrene emocije, epsku akciju, psihodelične vizuelne efekte, neverovatnu muziku prožetu rokom i uvođenje uzbudljivih novih likova.

Foto: MegaComFilm
 

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa čim se ikada suočio - u potrazi za samootkrićem. Ali, njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova.

Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman) koja, na Torovo iznenađenje, neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor.

Foto: promo/MegaCom film
 

Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike