Novi likovi i novi problemi: Počinje "Klan 2" (FOTO/VIDEO)

28.06.2022

17:30

0

Kriminal ostaje u fokusu, ali se sada tim fenomenom serija bavi na drugu loptu

Novi likovi i novi problemi: Počinje "Klan 2" (FOTO/VIDEO)
KLAN 2- foto 1 - Copyright Serija "Klna": Foto: Promo/ Firefly productions

Na atraktivnoj lokaciji dorćolskih Silosa u Beogradu, predstavnici medija sinoć su imali priliku da pogledaju prvu epizodu druge sezone serije "Klan", koja će premijerno od 2. jula početi da se prikazuje na Superstar TV.

Uzbudljive priče iz nove sezone serije "Klan" koje prate dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), i u ovoj sezoni je režirao Boban Skerlić.  

Serija "Klna": Foto: Promo/ Firefly productions
 

 - U seriji imamo nove likove koji će doneti nove probleme klanu. Kako će se to rešiti - publika će otkriti gledajući seriju. Kriminal ostaje u fokusu serije, ali se sada tim fenomenom bavimo na drugu loptu. U nastavku, mnogo dublje zalazimo u karaktere glavih protagonista - izjavio je sinoć Aleksandar Dimitrijević.

Serija "Klna": Foto: Promo/ Firefly productions
 

On je za Tanjug rekao da je očekivao kako će se razvijati lik Šoka, ali  ga je, s druge strane, iznenadila komedija koja je drugoj sezoni serije i te kako prisutna.

Nosilac druge glavne uloge Nedim Nezirović ističe da su ulozi za članove klana u drugoj sezoni mnogo veći.

- Menja se narativ priče i to će nesumnjivo biti uzbudljivije za gledaoce. Paša i Šok su svakako negativci u seriji, ali ispod te glamoruzne prenaglašene estetike nalazi se prljava odeća. Meni je kao glumcu bilo najteže da poverujem da je takav život zaista moguć - kazao je Nezirović.

Serija se u drugoj sezoni bavi i roditeljima članova klana, ne bi li videli kako je sve to počelo.

Naša proslavljena glumica Gorica Popović igra majku jednog od članova.

Serija "Klna": Foto: Promo/ Firefly productions
 

- Igram majku, koja je naizgled normalna žena i koja jako voli svog sina. Istovremeno, ona želi da joj sin preživi sve što mu se događa. Posle nekog vremena ona se pridružuje klanu kako bi zaštitila sina. Kuva im, skriva se sa njima... Izuzetno inspirativna uloga u kojoj sam imala šta da igram. Boban Skerlić je to jako lepo napisao - izjavila je Gorica Popović za Tanjug.

Serija "Klna": Foto: Promo/ Firefly productions
 

Nema sumnje da nova sezona donosi puno obrta i uzbuđenja jer kao što kaže Bubon kojeg igra Feđa Štukan, u jednoj od replika: "Novo vreme, novi običaji".

Glumačku ekipu ove originalne priče čine još i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike