Lovefest otkriva nove izvođače: Ovogodišnje izdanje najveće i najbolje do sada

27.06.2022

11:15

0

Od 4. do 6. avgusta u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene

Lovefest otkriva nove izvođače: Ovogodišnje izdanje najveće i najbolje do sada
Lovefest_1 - Copyright Foto: Promo/Lovefest

Do novog izdanja Lovefesta ostalo je tek nešto više od mesec dana, a fanovi festivala danas će konačno saznati i ko nam dolazi na Live Stage.

Imena izvođača, koji ove godine nastupaju na Live bini biće objavljena 27. juna tačno u 15 časova na svim društvenim mrežama festivala, kao i na lovefest.rs.

Foto: Promo/Lovefest
 

Prema rečima organizatora, ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom Refresh biće najveće i najbolje u istoriji festivala do sada.

Od 4. do 6. avgusta u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour, Danny Tenaglia, i više od 100 izvođača.

Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obeležiti veliki jubilej.

Foto: Promo/Lovefest
 

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike